Vara este deja la colț – este timpul să scoți rochii verzi din garderobă și să pleci în oraș! Vezi modalitățile de stilizări moderne, neapărat într-o nuanță de verde intens!

Rochii verzi pentru vară – alege croiala preferată

Rochiile verzi domină podiumurile. Verdele intens este cea mai la modă nuanță pentru vară. Va însufleți orice stilizare de vacanță! Chiar dacă până acum ai evitat verdele suculent, acesta este momentul perfect pentru a-ți schimba garderoba de vară.

Ce croieli vor fi la modă în sezonul primăvară/vară 2022? Avem vești bune pentru fanii stilului mini – lungimea de deasupra genunchiului este cea mai fierbinte tendință de vacanță. În oferta noastră vei găsi o gamă variată de rochii mini!

Dacă vă plac stilizările boho, puteți alege dintre rochii midi și maxi după pofta inimii – o rochie maxi verde pe bretele veți găsi în colecția noastră de vară. Verdele intens va accentua bronzul de vară, și va arăta grozav și purtată de persoane cu toate nuanțele de tenuri!

Ce pantofi să alegi cu o rochii verzi?

Tenișii sau pantofii sport sunt pantofi la modă și comozi pentru o rochie verde de vară.  Perfect pentru un grătar cu prietenii și pentru a merge la cinema. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor accesorii mai elegante, consultați oferta noastră de sandale sau flip-flops. Ești limitat doar de propia imaginație!

Ce pantofi să alegi pentru o rochie verde de vacanță? Pentru serile mai răcoroase de vară vor merge rochiile cu maneca lunga , pe care le poti combina cu curaj cu balerini sau pantofi sport albi. Ele vă vor oferi confort și comoditate pe tot parcursul serii, precum și vă vor proteja efectiv picioarele de frig.

Accesorii la modă pentru o rochie verde care să-ți impresioneze prietenele

Îți amintești margelele și pandantivele colorate din anul 2000? În acest sezon moda pentru hainele și accesoriile Y2K a revenit. Dacă mergi la plimbare pe plajă, poți să mergi mai departe și să asortezi o rochie verde cu bijuterii colorate și la modă. Plănuiești o ieșire la cinema sau la pub-ul tău preferat? Poți alege o brățară de aur, delicată, ajurată și cercei rotunzi, aurii, care vor sublinia strălucirea Ta interioară.

Dacă vă plac gențile mici  le veți găsi în oferta magazinului Sinsay! Nu lăsați dimensiunile lor mici să vă păcălească – sunt cu adevărat încăpătoare! Cu siguranță vor încape în ele cele mai necesare accesorii, precum un portofel și o mică trusă cosmetică.

Pentru o seară în oraș îți recomandăm o geantă neagră clasică – simplă sau matlasată, cu curea decorativă.

Ce accesorii sa alegi pentru o rochie verde de sticlă modernă?

Verdele sticla este elegant și atemporal. Alege accesorii pentru o rochie verde în culori negru și auriu. Această nuanță de verde se potrivește bine cu bijuteriile din aur și argint. O geantă de mână neagră cu un lanț auriu va scoate în evidență profunzimea culorii hainelor Tale. Dacă vrei să fii sigură că te vei simți confortabil pe tot parcursul serii, încalță balerini negri. Arată grozav în combinație cu o rochie într-o nuanță de verde de sticlă. Vizualizați oferta de vacanță a magazinului Sinsay și alegeți o rochii verzi care să vă fure inima pentru toată vara.