jak ubrać dziecko na spacer

Părinții proaspeți se întreabă de obicei cum să își îmbrace copilul în funcție de temperatură. Dacă și dvs. căutați astfel de informații, consultați sugestiile noastre! Nu știți cum să vă îmbrăcați copilul pentru plimbare? Nicio grijă – asta este dilema aproape a tuturor părinților debutanți. Mai jos găsiți câteva sfaturi universale privind alegerea hainelor de copii, nu numai pentru copiii mici, ci și pentru bebeluși. De asemenea, nu vom omite sfaturi privind îmbrăcarea copilului pentru plimbare în diferite perioade ale anului.

Cum vă îmbrăcați copilul pentru plimbare ? Nou-născut

Copilul nou-născut este definit ca fiind orice copil cu vârsta cuprinsă între unu și șase săptămâni. În această perioadă are loc, în afară de întoarcerea de la spital, prima ieșire în aer liber a acestuia. Cum trebuie îmbrăcat copilul pentru plimbare în primele zile sau săptămâni de viață?

Sistemul ceapă

Regula de bază pentru îmbrăcarea unui nou-născut la plimbare este „pune-i un strat mai mult decât ai tu” Desigur, se aplică atunci când însoțitorul copilului mic alege îmbrăcămintea astfel încât să nu se supraîncălzească sau să nu răcească. Îmbrăcarea copilului în sistemul denumit „a la ceapă” vă permite să îndepărtați sau să adăugați un strat de haine atunci când este necesar.

Dar căciulița?

Fără îndoială cunoașteți imaginea unui nou-născut care se plimbă cu capul îmbrăcat într-o căciuliță de bumbac într-o zi caldă și liniștită. În părțile centrale și estice ale Europei, căciulițele pentru băieți și fetițe sunt aproape obligatorii în trusoul unui nou-născut. Bine înțeles, ea este necesară, dar folosiți-o când e răcoare (sub 150C) și vreme proastă. Puteți alege dintr-o varietate de stiluri de căciulițe și o gamă largă de modele!

Mai subțire sau mai gros

Rețineți că este mai bine ca micuțului să îi fie un pic mai răcoare decât să îl supraîncălziți. De ce? Un nou-născut aproape că nu transpiră, ceea ce înseamnă că organismul nu își poate regla temperatura. În cazuri extreme, de exemplu, pe vreme călduroasă și în căruciorul neventilat, aceasta poate duce la un atac cerebral. Reacționați imediat dacă pielea copilului dumneavoastră devine roșie și dacă este agitat.

Natural și aerisit

Straturile îmbrăcămintei copilului mic care vin în contact cu pielea trebuie să fie confecționate din țesături naturale. Cea mai bună opțiune sunt body-urile și combinezoanele pentru fetițe și băieți, tricourile etc. din bumbac 100%, pe care le puteți găsi la Sinsay. Un asemenea material permite pielii bebelușului să respire și nu provoacă iritații.

Cum trebuie îmbrăcat copilul pentru ieșirea la plimbare? Sugarul

Sugarii sunt definiți ca fiind copiii cu vârsta de peste șase săptămâni. Deși li se aplică majoritatea regulilor pentru nou-născuții , există și câteva diferențe. Merită să le menționăm pentru a reduce riscul încălzirii sau răcirii copilului proaspeților părinți. Cum să îmbrăcăm copilul pentru plimbare?

Și pătura este un strat

Mulți dintre cei care se ocupă de copii învelesc, fără să-și dea seama, sugarii deja îmbrăcați cu o pătură în timpul plimbării. Rețineți însă că pătura constituie pentru bebeluș un strat suplimentar de îmbrăcăminte. Un copil îmbrăcat prea călduros pentru plimbare într-un marsupiu, în landou sau    într-un cărucior cu săculeț de dormit, se poate supraîncălzi cu ușurință – mai ales într-o zi cu           mult soare.

Croieli comode

Pentru un bebeluș, este extrem de important ca hainele, cum ar fi pantalonii și colanții, să fie comozi și să aibă o croială, elasticitate și durabilitate optimă. În timpul plimbărilor, cu siguranță bebelușul de câteva luni va încearcă să se târască, iar copilul puțin mai mare să meargă. Hainele trebuie să le asigure libertatea de mișcare. 

Calitate ridicată la un preț avantajos

Ceea ce au în comun toți bebelușii este faptul că se murdăresc foarte repede și își distrug hainele atunci când se târăsc. Dacă nu știi cum să-ți îmbraci copilul pentru plimbare, ascultați sfaturile părinților cu experiență. Alegeți haine care sunt ușor de spălat și care se remarcă prin modele frumoase și un preț bun, ca în colecția pentru sugari Sinsay baby. Puteți găsi aici body-uri de bumbac pentru bebelușul!

Cum să-ți îmbraci copilul în funcție de temperatură?

Vă întrebați cum să îmbrăcați copilul în mod corespunzător în funcție de temperatură și de condițiile meteorologice? Priviți aceste mostre de seturi de haine pentru plimbare pentru nou-născuți și bebeluși. Nu uitați că fiecare copil poate reacționa diferit la temperatură. Vă întrebați cum să îmbrăcați copilul în mod corespunzător în funcție de temperatură și de condițiile meteorologice? Priviți la aceste mostre de seturi de haine de plimbare pentru nou-născuți și bebeluși. Nu uitați că fiecare copil poate reacționa diferit la temperatură.

Seturi pentru orice vreme

Cum să îmbrăcați copilul pentru o plimbare? Primăvara și toamna, când temperatura este sub 15°C, un nou-născut poate purta, de exemplu, un body, un tricou, un pulover/o bluză, o jachetă subțire/ un combinezon subțire și o căciuliță (opțional, o pătură pentru acoperire). În timpul verii, când temperatura depășește 25°C, pentru un copil mic este suficient un body sau un combinezon. În landoul căruciorului, temperatura este mai ridicată decât în afara acestuia.

Iarna aveți grijă de căldură

Atunci când ninge și este frig, precum și în perioadele cu temperaturi scăzute, este necesar să se folosească mai multe straturi de îmbrăcăminte pentru copiii mici. De ce? Un copil mic într-un landou nu se mișcă prea mult și nu se poate încălzi. Nu uitați de un body, de un tricou cu mânecă lungă, de un pulover sau de o bluză călduroasă tricotată sau de un combinezon, o căciulă și mănuși cu un singur deget.

Știți deja cum să îmbrăcați nou-născutul și bebelușul? Acum a venit timpul să mergem la cumpărături! Vizualizați oferta noastră variată și extrem de colorată de salopete, pijamale, body-uri, pantaloni și cămăși. Veți găsi totul la prețuri accesibile!