Ce să luați la sala de fitness? Citiți sfaturile noastre datorită cărora antrenamentul va fi o adevărată plăcere!V-ați hotărât să mergeți la sala de fitness în mod regulat? O decizie excelentă! Mișcarea sistematică va avea un efect pozitiv nu numai asupra sănătății, ci și asupra stării de spirit. Vă veți simți bine în corpul propriu, și tocmai asta urmărim! Totuși, dacă pentru prima dată mergeți la sală, este normal să nu prea știți ce să luați la sala de fitness. De aceea, am pregătit un scurt ghid din care puteți afla mai multe despre gadgeturile practice mulțumită cărora veți vizita cu plăcere acest loc.

 Îmbrăcăminte de sport

Fără o ținuta potrivită, antrenamentul nu va fi un succes. Așadar, înainte de a alege un set de haine de antrenament, aflați la ce să acordați atenție.

  • Confort. Îmbrăcămintea folosită la fitness ar trebui să asigure eliminarea corespunzătoare a căldurii și a transpirației. Acest lucru va face ca antrenamentele să fie mai eficiente și vă veți simți mai bine în timpul și după efortul fizic.
  • Elasticitate. Îmbrăcămintea sport ar trebui să fie ca o a doua piele pentru dvs. De aceea, verificați elasticitatea țesăturii din trusa de exerciții. În caz contrar, este posibil să vă fie dificilă sau chiar incomodă efectuarea anumitor mișcări. Ca urmare, antrenamentul nu va fi atât de eficient pe cât v-ați aștepta.
  • Rezistență. Cu timpul, vei alege exerciții de intensitate crescândă. Așa că optează pentru seturi cu cusături întărite. Datorită acestui lucru, hainele sport vor rezista mai mult timp. Acest lucru este deosebit de important pentru exercițiile repetate, cum ar fi genuflexiunile, unde durabilitatea hainelor este crucială. 

Stil. Îmbrăcămintea sport nu trebuie să fie doar neagră și plictisitoare! Găsiți un set în culorile și imprimeurile dvs. preferate. Acest lucru vă va face să vă simțiți ca un milionar și veți fi nerăbdătoare să mergeți la următorul antrenament! Descoperiți acum colecția noastră de sport pentru femei GYM HARD și colecția pentru bărbați SNSY PERFORMANCE și alegeți ceva pentru dumneavoastră!

Ce să luați la fitness pentru un antrenament confortabil?

  • Lenjerie sport. Sutienele de antrenament se caracterizează în primul rând printr-un design special care susține sânii în mod corespunzător în timpul mișcării. Pe de altă parte, chiloții sport au o croială confortabilă, astfel încât să nu zgârie sau să apese în timpul exercițiilor.
  • Colanți. Elastici și bine ajustați, aceștia vor oferi o libertate corectă de mișcări în timpul antrenamentului, astfel încât să puteți efectua toate exercițiile în mod corespunzător.
  • Pantaloni de trening și șorturi. Vă plac șorturile strâmte, dar nu prea lungi? Alegeți pantalonii noștri de trening, șorturile sau… pantalonii de ciclism! Aceasta este alternativa perfectă dacă nu te încântă leggins. Și nu trebuie să cheltuiți deloc mulți bani pe ele!
  • · Tricouri și maiouri. Dacă optați pentru un maiou, este important ca acesta să se așeze  perfect pe corp și să vă sprijine sutienul de sport în susținerea sânilor. Dacă, totuși, nu sunteți un fan al hainelor sport mulate, alegeți un tricou lejer, care vă va oferi o bună libertate de mișcare și o circulație adecvată a aerului în timpul exercițiilor fizice.

Accesorii indispensabile pentru sala fitness

Care este următorul element de pe lista „ce să luați la sala de fitness”? Accesorii sportive, bineînțeles. Află de ce mai aveți nevoie în timpul antrenamentului!

  • Bidon. În timpul efortului fizic veți transpira mult și, prin urmare, veți pierde apă. Reaprovizionarea regulată în timpul antrenamentului vă va asigura o bunăstare și o performanță mai bună a exercițiilor. De aceea, este bine să aveți un bidon comod și etanș, pe care găsiți o inscripție motivantă!
  • Prosop. După antrenament, veți dori cu siguranță să vă spălați ca să vă simțiți confortabil și lăsați mușchii să se odihnească. Luați cu dvs. un prosop moale, absorbant și, în plus, cu uscare rapidă, care nu va ocupa mult loc în sacul de sport.
  •  Saltea de exerciții. Este foarte posibil ca unele activități de la sala de fitness (cum ar fi yoga în grup) să necesite echipament suplimentar. În acest fel, veți avea o saltea adaptată doar pentru dumneavoastră..

Sac. Mare și încăpător, vă va permite confortul de a lua cu dvs. toate lucrurile esențiale. Alegeți un sac în care încap toate accesoriile necesare pentru antrenament și hainele de schimb. Ar fi bine să existe loc și pentru o sticlă de apă și pantofi sport.

Gadgeturi pentru ca timpul de antrenament să fie mai plăcut

Ce să luați la sala de fitness ca antrenamentul să fie și mai plăcut și mai eficient? Optați pentru accesorii telefonice! Căștile wireless vă vor permite să ascultați muzica preferată în timpul exercițiilor. După un antrenament intens, răcoriți-vă cu un ventilator pe USB. Acestea și alte gadgeturi pentru telefon sunt sigur că vor face chiar și cel mai greu antrenament mai plăcut! 

Începe-ți călătoria în sala de fitness împreună cu Sinsay!

Acum știți ce să luați la sala de fitness atunci când mergeți pentru prima dată la sală. Odată ce v-ați completat gadgeturile pentru fitness, antrenamentele regulate vă vor intra rapid în sânge și vor fi o parte plăcută a zilei. Nu uitați, tot ce trebuie să luați la sala de fitness se găsește în Sinsay. Restul depinde numai de dvs. și de determinarea dvs.. Vă dorim perseverență în călătoria dumneavoastră spre sănătate și bunăstare. Fie ca aceasta să fie o mare experiență pentru dvs.!