Uff ce cald e! Vara este în toi și aveți nevoie de inspirație pentru styling în zilele lungi și fierbinți? Nicio ținută nu va înlocui rochiile feminine, moderne și colorate. Consultați propunerile de la Sinsay și găsiți rochii de vară 2022 adaptate nevoilor dumneavoastră! O versiune elegantă pentru ieșiri grandioase sau una casual perfectă pentru o zi însorită la plajă? Nu renunța la diversitate si lasă hainele să te exprime.

 

Alege lungimea preferată

 Rochie de vară mini, midi sau poate maxi? În această vacanță spunem un DA categoric pentru fiecare dintre aceste lungimi. Alegerea îți aparține!

O rochie de vară mini clasică deasupra genunchiului va fi perfectă pentru fetele îndrăznețe care adoră să iasă în evidență din mulțime. Pentru look-uri romantice și aerisite, alege o rochie de vară maxi până la glezne, cu volane delicate. Ești o combinație de îndrăzneț și romantic și îți este greu să alegi între mini și maxi? Un compromis și o propunere ideală pentru tine vor fi rochiile midi. Este o lungime universală și atemporală care funcționează bine atât în ​​stilizări mai libere, cât și pentru unele mai elegante.

Experimentează cu lungimea și vezi ce stil ți se potrivește cel mai bine!

Culoare, culoare și mai multă culoare!

Acest sezon este dominat de culori puternice și expresive care vor adăuga energie și optimism stilului tău. Plaja, pielea bronzata, sunetul mării și seri lungi de vara. Sărbătorile sunt perioada în care îți poți permite o doză puternică de culoare.

Fuchsia energică, lime-ul proaspăt sau portocaliul îndrăzneț sunt doar câteva propuneri din paleta oferită de modă în acest sezon. Este pur și simplu imposibil să rămâi indiferent la o asemenea explozie de culori. Nu vă fie teamă să combinați culorile! Efectul WOW e garantat!

Dacă nu ești o fană a culorilor puternice – nicio problemă. În oferta noastră vei găsi și nuanțe pastelate delicate și albul atemporal. Acestea sunt culori grozave pentru zilele caniculare.

Pariază pe imprimeuri

Pe lângă culorile intense, vara aceasta vor domina rochiile extraordinare cu modele. Vrei să ieși în evidență din mulțime și nu ți-e frică de propuneri îndrăznețe? Atunci când alegi rochii de vară 2022, alege un imprimeu puternic, original!

Pătratele, triunghiurile și cercurile aranjate într-o dezordine nebună sunt un must have absolut în această vară.

Încă un sezon dominat de rochii de vară 2022 cu modele florale, delicate. În combinație cu un caftan din denim vor crea un aspect boho atemporal și sunt perfecte pentru serile lungi de vară.

Rochii de vară 2022: se caracterizează prin decupaje neașteptate. O croială simplă plus un decupaj pe spate, pe șolduri sau pe umeri vor face ca rochia clasică să capete o nouă expresie și să devină o propunere grozavă care se armonizează perfect cu pielea sărutată de soare.

SFAT PRO:

Modelele puternice sunt perfecte pentru a crea un look total – ele joacă rolul principal! Completarea ținutei cu accesorii delicate îți va asigura un stil unic și extraordinar.

Universale și atemporale rochii de vară 2022! Indiferent ce model, culoare și lungime ai alege, poți fi sigură că rochiile vor domina în această vară. Lasă-te purtată de inspirație și găsește rochia de vara de vis.