Închide ochii și imaginează-ți că a revenit moda 2000. Hiturile Spice Girls răsună din difuzoare, se poartă pantaloni de damă, topuri cu paiete strălucesc la petreceri, iar treningul din velur este cel mai mare succes al sezonului. Să adăugăm pantaloni culottes care domină stilurile tuturor celebrităților. E doar o schimbare, nu? Colecția Bell x Sinsay te va duce înapoi în acele vremuri! Să nu uităm că anii 2000   modă au adus și un machiaj sclipitor, de ratat. Acesta este opusul machiajului „nude” și  timpul în care femeile se exprimau prin culori intense și… brocat!

Ce ai zice dacă ți-am spune că te poți întoarce cu adevărat în anii aceia?

Împreună cu binecunoscuta companie poloneză de cosmetice Bell am creat o colecție unică care readuce moda 2000 într-o versiune modernă. Acestea sunt produse de machiaj care îți vor sublinia caracterul individual și încrederea în sine. Deci, te bagi?

Ce găsești în colecția Bell x Sinsay?

Balsam de buze

Machiajul din anii 2000 este despre intensitatea culorii, așa că începe cu un balsam de buze într-o nuanță puternică de roz. Este o alegere perfectă dacă vrei să însuflețești o stilizare ușoară și să adaugi putere acestei rochii de seară. Vei aprecia pigmentația sa bogată și parfumul plăcut, fructat. Îl poți folosi singur sau ca bază pentru luciu de buze.

În compoziția produsului vei găsi:

  • ulei de argan – cu proprietăți anti-îmbătrânire.
  • ulei de ricin – care catifelează și hrănește buzele.
  • ulei de floarea soarelui – contracarează senzația de uscăciune.
  • lei de sâmburi de caise – întărește bateria de protecție a pielii.
  • vitamina E – are efect oxidativ.
  • extract de pepene verde – protejează împotriva factorilor externi.

 

Glosuri de buze

În colecția Bell x Sinsay vei găsi două tipuri de luciu de buze pe care le poți asorta cu ușurință machiajului tău!

Holo Lip Highlighter are două utilizări, îl poți folosi atât ca bază pentru balsam, cât și ca produs de sine stătător. Este transparent, dar cu un finisaj super-strălucitor care mărește optic buzele. Are un efect tridimensional și un parfum delicat fructat pe care îl veți îndrăgi încă de la prima utilizare.

Luciul de buze Digital Glow îți va oferi un efect sclipitor de buze mărite și o culoare semi-transparentă. Îl vei aprecia pentru efectul său și pentru că nu este lipicios. Are acțiunea unui balsam regenerant și a unui luciu de buze spectaculos într-un singur produs!

În compoziția produsului găsești:

  • extract de fructe de papaya – regenerant
  • ulei de avocado – hidratant de lungă durată.
  • ulei de floarea soarelui – care contracarează senzația de uscăciune.
  • vitamina E – cu efect oxidativ.

 

Fard de pleoape

Ce ar fi adevăratul machiaj din moda 2000 fără umbre de ochi intense și strălucitoare? În colecția Bell x Sinsay veți găsi 3 propuneri de produse pe care le puteți folosi pentru a vă crea machiajul.

Cyber ​​​​Babe Liquid este un fard de pleoape lichid în două culori îndrăznețe: roz și gri spațial. Ambele culori sunt perfecte pentru stilizările de zi cu zi, când vrei doar un pic de extravaganță, dar și pentru cele de seară, când îți dorești un efect WOW. Pigmenții perlați vor face ca machiajul să pară multidimensional și te vei simți ca o vedetă.

Call Me Baby Eyeshadow Palette este un set de 7 farduri de pleoape care îți vor permite să creezi un machiaj pe care nu il vei uita niciodată. Combinația de culori mate și strălucitoare dă posibilitatea de a crea multe culori pe care le poți aplica după dorință iar datorită pigmentării intense, le poți asorta cu ușurință în orice ocazie.

Butterfly Glow Loose Pigment to sunt două farduri de pleoape unice sub formă de pudră. Finisajul sidefat va oferi același efect de strălucire și, în plus, vă veți bucura de un machiaj durabil și impecabil.

Highlightere

Dacă mergem pe strălucire din machiaj nu trebuie să lipsească Highlighterele! In colecția Bell x Sinsay le vei găsi în doua formule astfel încât sa o poți alege pe cea care îți place mai mult.

Digital Fairytale Highlighter va fi îndrăgit de iubitoarele de produse în nuanțe stone. Datorită acestuia, pielea ta va străluci ca și cum ar fi atinsă de razele soarelui. Poți controla cu ușurință intensitatea culorii aplicând cantitatea potrivită de produs. Este un adevărat must-have în geanta ta pentru cosmetice, indiferent dacă te pasionează sau nu moda 2000.

Glow Me Up Liquid Highlighter te va încânta cu formula sa lichidă și cu efectul de lungă durată. Îl poți folosi nu numai pentru a-ți ilumina fața, ci și pentru aplicare pe corp. Scoate ce e mai bun din pielea ta. Este un adevărat hit!!

 

Rimel

Cum ar fi să înnebunești și să înlocuiești pentru o clipă rimelul tradițional negru și maro cu rimeluri colorate? Noi suntem PENTRU! În colectia Bell x Sinsay te așteaptă doua culori I’m Visible Color Mascara, care vor pune în valoare machiajul ochilor.  Peria de silicon va prelungi si îngroșa genele, fără efectul nedorit de fire lipite.

 

Eyeliner

Ce completează cel mai bine machiajul ochilor? O linie subtilă, desigur! Încearcă două nuanțe neon și atrage atenția. Produsele te vor încânta cu o formulă rezistentă la apă, de lungă durată, datorită căreia îți veți păstra aspectul impecabil multe ore.

 

Blushuri

Nu ai mai avut niciodată un astfel de produs! Butterfly Mousse Blush este un fard de obraz unic sub forma unui mousse delicat! Oferă efectul de obraz natural, iar folosind bureți sau pensule de machiaj poți amesteca culoarea pentru a obține intensitatea care îți place cel mai mul.

 

Sclipici pentru corp

Dacă e nebunie, să fie până la capăt! Deoarece moda 2000 înseamnă și sclipici, e clar că trebuie să-l avem în ofertă. Let’s Play Glitter Pasta este o adevărată revoluție în trusa ta de machiaj. Gelul, cu formulă ușoară creează un efect multidimensional de care te vei bucura ore lungi. Îl poți folosi atât pe față, cât și pe tot corpul.

 

Este momentul să te machezi!

Folosește produse din colecția Bell x Sinsay și recreează machiajul din fotografiile de mai jos!

  1. Din paleta de farduri de pleoape Call Me Baby  aplicați o umbră roz în colțul exterior al ochiului, albastru în mijlocul pleoapei și violet în colțul interior.
  2. Amestecați ușor culorile, astfel încât granițele dintre ele să se estompeze.
  3. Aplicați puțin Let’s Play Glitter Pasta cu degetul (prima fotografie) sau omiteți acest pas (a doua fotografie)
  4. Colorează-ți obrajii cu Digital Pink Blush.
  5. Adăugă soare cu Digital Fairytale Highlighter.
  6. Evidențiază-ți ușor buzele cu Holo Lip Highlighter.
  7. Aplică rimel negru pe gene sau încearcă să-ți condimentezi machiajul cu I’m Visible Color Mascara roz!

 

Colecția Bell x Sinsay este doar una dintre multele pe care le veți găsi în magazinul nostru. Nu uita să consulți secțiunea noastră de cosmetice. Descoperă toate produsele de machiaj și de îngrijire pentru a crea machiajul de vis. Spune-mi cum te-ai descurcat!