Care costum de baie pentru un bust mare? Odată cu sosirea zilelor însorite și călduroase, toată lumea visează să se relaxeze fără griji lângă apă. Gândurile ne poartă la briza răcoroasă a mării, dar deodată se ivește o problemă neașteptată: ce costum de baie să alegem! Contrar aparențelor, nu este o chestiune ușoară. La fel cum există multe tipuri de siluete și mărimi ale bustului, tot așa de multe modele de costume de baie pot fi găsite în magazine. Cum îl găsești pe cel care se potrivește nevoilor dumneavoastră? Care costum de baie pentru un bust mare? Vizualizați sfaturile noastre!

Care costum de baie pentru un bust mare?

La alegerea costumului de baie potrivit, este important să îl corelați cu mărimea bustului dvs. Care costum de baie pentru un bust mare? Pentru doamnele cu mărimi mai mari, recomandăm costumele dintr-o singură piesă și cu cupele cusute. La Sinsay veți găsi multe modele, atât uni, cât și cu desen colorat, de aceea va fi ușor să  găsiți costumul de baie dorit care să corespundă așteptărilor dumneavoastră.

Dacă vă decideți asupra unui costum din două piese, este extrem de important trebuie ales un sutien corespunzător. Acesta trebuie să fie astfel conceput încât să poată susține un bust mare. În acest caz, vă recomandăm modelele cu arici și bretele mai largi.

Dacă în continuare nu sunteți sigură ce costum de baie pentru un bust mare este cel mai potrivit, atunci alegeți unul în care să vă simțiți confortabil..

Ce costum de baie pentru un bust mic?

Pentru femeile cu bustul mic este mult mai ușor să-și aleagă costumul de baie potrivit, deoarece acest tip de mărime va arăta bine la orice model, și în plus nu trebuie să vă faceți griji dacă costumul vă va ține bustul. Cu toate acestea, dacă sunteți preocupată de mărirea optică a acestuia, sutienele cu balene la cupe vor fi perfecte pentru a-l ridica și a-l pune în evidență. Un costum de baie push-up pentru bustul mic este o opțiune la fel de bună! Luați în considerare modelele cu imagini vizibile care modelează și accentuează atuurile femeii. Produsele cu volane pentru a face bustul să pară mai mare constituie, de asemenea, o alegere bună.

În cazul în care preferați modelele care acoperă mai mult din corp, optați pentru costume de baie push-up pentru bustul mic dintr-o singură piesă. Vă veți accentua silueta, având în același timp libertate de mișcare în timpul activităților de vară.

Costum de baie din două piese sau dintr-o singură piesă – care este mai bun?

Acum știți la ce să vă uitați atunci când alegeți un costum de baie ideal. Rămâne întrebarea: dintr-o singură piesă sau din două piese? Care dintre ele este mai nimerit pentru dvs.? Iată câteva sfaturi!

Dacă în timpul vacanței, practicați activități fizice, cum ar fi înotul în mare sau în piscină, vă recomandăm costumele de baie dintr-o singură piesă. Se mulează foarte bine pe corp, garantează libertatea de mișcare și nu trebuie să vă faceți griji că vreo parte a corpului este expusă mai mult decât v-ați dori.

Presupunând că sunteți iubitoare de soare și doriți să vă bronzați, optați pentru costume de baie din două piese. Acestea va permit să expuneți cât mai mult din corp, astfel încât razele soarelui să ajungă în fiecare parte a acestuia.

Completați-vă look-ul de plajă

Mersul la plajă nu înseamnă doar să îți iei costumul de baie, dar și accesoriile aferente. Ce mai punem în rucsac înainte de a pleca?

  • Haine de exterior – în caz de vânt sau de plimbare mai lungă, merită să aveți cu dumneavoastră un pareo, de exemplu. Nu este doar funcțional, ci va întregi stilul dvs.

  • Ochelari de soare – un evident „must have”! Protejarea ochilor noștri este extrem de importantă, mai ales în lumina puternică a soarelui. Alegerea este imensă, așa că le puteți găsi cu ușurință pe cele în care vă simțiți cel mai bine. Și poate chiar vă decideți pentru mai multe perechi?
  • încălțăminte – nisipul poate fi într-adevăr foarte fierbinte, așa că luați cu dumneavoastră șlapi sau sandale. Sunt cu siguranță cea mai confortabilă opțiune.
  • Acoperirea capului – pe plajă este necesară o acoperire adecvată a capului, așa că nu uitați să luați cu dvs. o pălărie.

Acum când știți ce costum de baie pentru bustul mare și cel mic va fi cel mai potrivit, nu vă mai rămâne nimic de făcut decât să plecați la plajă! ? Care costum de baie pentru un bust mare? Costume de baiu push-up pentru busturile mici sau un costum stilat dintr-o singură piesă? Alegerea vă revine în întregime! Nisipul cald, briza mării – vă invidiem deja!!