Ce luăm la picnic? Când afară strălucește soarele și nu știți cum să vă petreceți weekendul liber, ne gândim ce să luăm la un picnic și concludem că nimic nu este mai bun decât asocierea unei mâncăruri delicioase, într-o companie bună în strâns contact cu natura. Nu sunteți sigur ce luăm la picnic? Vă întrebați cum să petreceți un timp plăcut și interesant cu cei dragi în aer liber? Consultați produsele noastre necesare pentru picnic și aflați cum să pregătiți un festin de vară pentru a-i surprinde pe toți cu o petrecere perfectă în aer liber. Fără îndoială trebuie să căutați un magazin ăn care funcționează un raion speial denumit „accesorii picnic”

 

Îngrijiți-vă de amenajarea spațiului de picnic  

Înainte de stabilim ce luăm la picnic reușit trebuie să cream un spațiu care să îmbine elemente care nu sunt doar funcționale, ci și plăcute ochiului. La planificarea unui picnic în aer liber, asigurăți-vă că există locuri  de ședere și de relaxare. O parte integrantă a unei ieșiri în aer liber este luarea cu sine a păturilor preferate. Sunt practice, ușor de împachetat și se încadrează perfect în atmosfera naturală și informală a unei petreceri de picnic. Dacă doriți să vă îmbogățiți puțin spațiul de relaxare – alegeți perne, de preferință din cele plăcute la atingere și confecționate din țesături naturale pentru a obține un plus de confort.

După ce partea funcțională a picnicului a fost organizată, este timpul să ne gândim la accesorii. Când începe să se întunece puțin iar seara de vară plină de conversații și veselie este în plină desfășurare, nimic nu este mai potrivit decât lumânările și lampioanele care creează o atmosferă magnifică. Alegeți pe cele care au capac, astfel încât să le puteți transporta cu ușurință și să vă bucurați de o atmosferă plăcută în sânul naturii.

Ce luăm la picnic? Gustări pentru picnic – faceți-le singur! 

Ce luăm la picnic? Ceva de mâncare! O întâlnire reușită nu poate decurge fără gustări bine gândite și pregătite. Cheia este simplitatea și prospețimea: sunt perfecte fructele suculente, legumele feliate cu sosuri delicate sau diferite tipuri de brânzeturi preferate. Important este să fie ușoare și gustoase. Vara este o perioadă în care magazinele și piețele mici abundă în legume colorate și sănătoase, pe care le puteți folosi pentru prepararea unei salate de picnic delicioase și sănătoase.

Pentru păstrarea și transportul alimentelor, alegeți recipiente speciale care să păstreze prospețimea și durata de valabilitate a gustărilor pregătite. În spiritul eco, dotați-vă cu farfurii și tacâmuri ecologice din hârtie. Nu uitați de accesoriile de bucătărie, cum ar fi lingurile de bucătărie și pungile pentru alimente, datorită căroraputeți transporta și servi delicatesele pe care le preparați.

Ceva pentru răcorire 

Ce luăm la picnic într-o zi fierbinte pentru a-ți potoli setea? Soluția ideală este limonada. Puteți face această băutură răcoritoare singur acasă. Pentru prepararea ei este nevoie numai de apă, suc proaspăt stors de lămâie și de portocale, puțin zahăr și gheață. Dacă sunteți în căutarea unor soluții sănătoase, puteți înlocui zahărul cu un pumn de căpșuni sau puteți renunța complet la îndulcitor. Dacă aveți chef să exagerați un pic sau sunteți în căutarea unei varietăți, alegeți o limonadă din pepene verde sau rubarbă în locul celei clasice din citrice. Efectul de răcorire instantanee este garantat! 

Ce luăm la picnic? Let’s have some fun!

În afară de design, mâncare bună și băuturi răcoritoare, merită, de asemenea, să pregătiți activități interesante care vor umple timpul liber. Jocul clasic de cărți sau jocurile cu planșă, care revin în actualitate, sunt modalități excelente de a înviora petrecerea și de a ne integra un pic.

Ce să aducem la un picnic pentru copii? Jucării! Merită să le asigurăm distracția celor mici, pentru ca reuniunea să nu devină plictisitoare pentru ei. Jucăriile creative reprezintă o opțiune interesantă, permițându-le copiilor să-și dezvolte abilitățile artistice și logice în timp ce se distrează. Sună ca o combinație perfectă!

Merită să țineți minte că, dacă mergeți la un picnic cu copiii, ei vor dicta condițiile. În funcție de vârsta copilului dumneavoastră, trebuie să vă gândiți la pregătirile necesare. Fiți creativi și lăsați-i pe copiii dumneavoastră să se bucure de aer liber, pe lângă jucării. O idee grozavă este jocul de-a exploratorul. Observați natura din jurul vostru și încercați să ghiciți împreună denumirea copacilor, plantelor sau insectelor. Atunci când planificați ce luați la un picnic, merită, de asemenea, să luați o carte. Nimic nu relaxează mai mult după o zi plină petrecută în aer liber decât dacă puteți sta culcat pe o pătură și să asculți povești magice despre dragoni, prințese sau super-eroi. Sunteți limitat doar de imaginația dvs.!