Ideea stilizării mom jeans a triumfat în anii 80 și 90. După 30 de ani, moda pentru mom jeans fit a revenit. Acum și tu poți aprecia confortul și versatilitatea acestora!

Cum arată mom jeans?

Succesul stilizării Mom jeans a fost confirmat de vedetele din anii 80 și 90. Așa că dacă vă amintiți stilul actrițelor din serialele și filmele din acele vremuri – de ex. „Pretty woman” sau „Beverly Hills 90210” – probabil acest model de blugi a fost primul care îți vine în minte.

Mom jeans sunt blugi cu talie înaltă, cu lungime clasică sau ⅞ – care ajung până la glezne. Lungimea acestora se îngustează vizibil în partea de jos, motiv pentru care această croială a fost numită uneori „carrot pants”.

Acești pantaloni sunt de obicei largi în șolduri, ceea ce îi face o propunere foarte confortabilă pentru utilizarea de zi cu zi. Se încadrează în tendința globală de revenire la hainele voluminoase de tip slouch. În același timp, sunt mai mulate decât pantalonii boyfriend sau blugii baloon. Blugii largi sunt o alternativă excelentă la croielile tip slim – tuburi înguste sau hipsteri mulați. Mom jeans îți oferă libertate de mișcare în timp ce arată grozav.

Pantaloni Mom Fit – pentru cine vor fi potriviți?

Marele avantaj al stilizării mom jeans este versatilitatea lor. Te gândești la pantalonii mom jeans – pentru cine vor fi potriviți? Răspunsul este – pentru Tine! Femeile de toate vârstele și tipuri de corp se simt bine în această croială. Încearcă și vei vedea singură cât de ușor este să găsești pantaloni comozi care nu costă mult!

Blugii Mom Fit sunt ușor de combinat cu un top nu prea larg și orice fel de pantofi. De asemenea, puteți modifica puțin acești pantaloni, oferindu-le un stil individual. Mom fit arată grozav înfășurați în jurul gleznelor. Îi poți asorta și cu accesorii – în oferta noastră vei găsi curele care îți permit să spui da   stilizării mom jeans! Sortimentul Sinsay include și pantaloni mom jeans plus size la prețuri atractive. Gata cu hainele incomode – la noi vei găsi blugi în care te vei simți grozav indiferent de ora zilei sau de ocazie!

Spune da stilizării Mom jeans – te vei simți încrezătoare!

Dacă alegi croiala mom jeans, stilizările nu vor fi o problemă pentru tine! Acești pantaloni sunt ușor de asortat cu alte piese vestimentare. Întregul arată apoi coerent iar Tu te vei simți confortabil.

În anii 80 și 90 pantalonii mom fit se purtau cu șosete lungi, pantofi sport și topuri tăiate în talie, așa-numitele, crop tops . În prezent, această modă a revenit – nimic nu stă în calea stilizării mom jeans și a bucuriei oferite de confort în fiecare zi.

Marele avantaj al pantalonilor mom fit este că pot fi purtați pe tot parcursul anului. Vara, asortează-i cu un tricou lejer, sandale sau sneakers. Îmbrăcați un pulover cald și încălțăminte încorporată – astfel vei avea stilizare pentru primăvară și începutul toamnei. Asortați-i cu cizme înalte și jachetă – stilizarea pentru iarnă este gata!

Unde pot fi purtați blugii mom fit? Stilizări pentru diverse ocazii

Te întrebi pentru ce ocazii sunt potriviți blugii mom fit? Stilizări pentru fiecare moment al zilei și anului – iată câteva idei!

În fiecare zi

Hainele pe care le porți în fiecare zi ar trebui să fie confortabile. Blugii Mom Fit îndeplinesc perfect această presupunere. Asortați-i cu pantofi cu toc mic, de ex., pantofi sport și sneakers , precum și cu un top confortabil (vizualizați tricourile noastre ). Datorită acestui lucru, veți putea să vă ocupați de treburile de zi cu zi cu calm – hainele confortabile nu Te vor deranja.

La muncă

Jeans Mom Fit – pentru cine vor fi o opțiune bună pentru muncă? Dacă locul tău de muncă are un stil casual, poți purta cu succes blugi cu această croială acolo. Tot ce trebuie să faci este să îi combini cu o cămașă (nu neapărat albă) și o geacă. Blugii au o culoare atât de universală încât îi poți asorta cu succes cu haine în diferite nuanțe. Cele pastelate sunt perfecte pentru birou, cele mai intense – în medii mai puțin formale.

Dacă locul de muncă nu este formal, s-ar putea să fii tentat să porți cu blugi adidași sau teniși.

La întânire cu prietenii

Jeans Mom Fit sunt baza perfectă pentru a testa puțin cu moda. Sunt perfecte atât pentru o întâlnire acasă, cât și pentru o petrecere.

Moda la un preț atractiv – alege Sinsay!

După cum puteți vedea, mom jeans sunt o alegere universală pentru multe ocazii. Răsfoiți oferta noastră bogată și bucurați-vă de stilul modern fără a cheltui mulți bani. Verifică ce te așteaptă în magazinul nostru!