Căutați o creație care să vă facă să ieșiți în evidență din mulțime? Optați pentru o rochie roșie! Aflați care dintre ele este cea mai bună pentru dumneavoastră și cu ce să o asortați!

De ce rochiile roșii provoacă atât de multe emoții?

Motivul pentru care observați atât de repede culoarea roșie în mediul înconjurător își are rădăcinile în biologie. În preistorie, apariția acestei culori însemna foc, sânge sau pericol. Astfel, creierul uman a dezvoltat o reacție rapidă la această concretă culoare în cursul evoluției – pentru ca specia noastră să poată supraviețui. Acest lucru are legătură și cu percepția psihologică a acestei culori intense. Roșul este cel mai adesea un atribuit al puterii, extraversiunii, pasiunii și iubirii. Acesta este motivul pentru care rochiile roșii sunt alese, printre altele, de femeile încrezătoare în sine, cărora le place să atragă atenția asupra sa.

Vrei să vă arătați caracterul? Aflați deci, în ce situații ar trebui să purtați o rochie roșie și cu ce este cel mai bine să o purtați pentru a sublinia stilul dumneavoastră!

Cu ce se asortează rochiile roșii?

Roșul este o culoare care atrage atenția. De aici se naște întrebarea, cu ce ar trebui să se asorteze rochiile roșii pentru a păstra tonul corect al stilului? Dacă doriți să optați pentru un stil clasic, asortați roșu cu bej sau negru. Cei care vor să iasă și mai mult în evidență din mulțime pot opta pentru contraste. Această culoare se combină bine cu albastru și chiar cu roz. Vă place să experimentați cu culori? Folosiți roata culorilor pentru a vă asorta rochiile roșii cu restul accesoriilor stilistice. În acest fel, vă va fi mai ușor să compuneți setul corespunzător.

La ce ocazii merită trebuie ales rochii roșii?

Deoarece este o culoare destul de izbitoare, astfel de creații nu vor fi nimerite pentru orice eveniment. Deci, la ce ocazii ar trebui să purtați rochii roșii pentru a arăta uluitor?

Rochie roșie la petrecere

Dacă pregătiți o petrecere acasă, o întâlnire cu prietenii sau un eveniment important, o rochie roșie lungă la petrecere este o idee perfectă! Pentru acest tip de eveniment, nu există restricții în ceea ce privește croiala sau aplicațiile – vei arăta impecabil atât într-o rochie roșie mulată, cât și într-o rochie roșie evazată, cu paiete, de exemplu. De asemenea, nu trebuie să vă întrebați dacă se cuvine să ieșiți în oraș într-o rochie roșie lungă sau dacă este mai bine trebuie ales o rochie roșie mini. Deci, decideți-vă asupra modelului în care pur și simplu vă simțiți confortabil și încrezătoare în sine. La urma urmei, totul importantă este distracția!

Rochie roșie la nuntă

Pentru acest eveniment, este mai bine să optați pentru modele de rochii roșii ceva mai discrete. De ce? Pentru a nu pune în umbră principalii protagoniști ai nunții, adică mirele și mireasa! În acest caz, optați pentru o rochie roșie cu mânecă lungă, ușor atenuată, sau pentru una cu un imprimeu interesant, de exemplu o rochie roșie cu flori. Pentru a dansa mai confortabil pe ringul de dans, alegeți o rochie roșie midi ca lungime.

Rochii roșii de Crăciun – este o idee bună?

La prima vedere, se pare că culoarea roșie intensă a ținutei de Crăciun nu este potrivită pentru un astfel de eveniment de familie. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr! Rochia de catifea roșie se bucură de o mare popularitate chiar în această perioadă a anului. Îmbinarea moliciunii materialului și a culorii calde a creației este un plan perfect pentru o ținută de sărbători,  în care vă veți simți frumoasă și confortabil!

Ce accesorii se poartă cu o rochie roșie?

O rochie roșie este doar o parte a stilizării! Pentru a demonstra integral gustul și caracterul personal, aveți nevoie de câteva elemente suplimentare. Vedeți ce se va potrivi cel mai bine cu o creație atât de frapantă!  Rochiile roșii atrag atenția de la sine. De aceea, dacă vă întrebați ce pantofi trebuie ales pentru o rochie roșie, optați pentru modele atenuate, în nuanțe închise sau bej. Pentru o ieșire plănuită la un eveniment, de exemplu, vă recomandăm sandale sau balerini, în care vă veți simți cel mai bine când veți dansa și vă veți distra împreună cu prietenii dumneavoastră. Mai rămâne încă problema bijuteriilor. Care vor fi cele mai potrivite pentru o rochie roșie? Fiind o culoare intensă, se compune bine atât cu bijuteriile din aur, cât și cu cele din argint.

Rochii roșii – ieșiți perfect în evidență din mulțime cu o creație frapantă!

Rochia roșie este o creație pentru femeile îndrăznețe și încrezătoare. Aceasta vă va diferenția de ceilalți participanți ai evenimentului și vă va permite să vă exprimați caracterul. Știind deja cu ce să asortați această rochie neobișnuită și pentru ce ocazii va constitui cea mai bună opțiune, nu vă rămâne decât să vă achiziționați una!  Cercetați acum cea mai recentă colecție Sinsay și alegeți rochia roșie în care vă simțiți cel mai bine.