O nuntă este cu siguranță o ocazie deosebită, care necesită un cadru extraordinar și o stilizare specială pentru acea zi. Atunci când o compuneți, nu puteți uita de accesorii. Alegerea genții potrivite pentru nuntă este esențială pentru ca ținuta dvs. să fie coerentă, dar în același timp să iasă în evidență. Alegeți împreună cu noi o geantă ideală pentru nuntă și impresionați pe toată lumea cu imaginea dumneavoastră!

Genți mici în care să încapă toate lucrurile indispensabile

Cea mai clasică opțiune de geantă pentru nuntă ar fi, bineînțeles, o geantă plic. Întotdeauna  la îndemână, se armonizează cu multe stilizații și poate conține toate obiectele necesare, cum ar fi telefonul, rujul de buze, sau pachețelul de șervețele. Rețineți! – dacă nu trebuie să luați cu dumneavoastră multe lucruri la petrecerea de nuntă, o geantă plic practică va fi perfectă și, pe lângă faptul că este funcțională, va juca și rolul unui accesoriu modern. 

Optați pentru una plic neagră? Și nu este vorba aici de rochie, ci de o geantă mică și clasică pentru ieșiri importante. Este o opțiune foarte universală și puteți fi sigură că se va potrivi la orice creație pe care o alegeți, fie că preferați o rochie în roșu sângeriu, fie că optați pentru pasteluri mai atenuate. Cumpărată o singură dată, vă va servi pentru mai multe sezoane și  folosi în multe alte ocazii, începând cu nunta!

Culoarea neagră nu constituie, desigur, singura opțiune. Gențile de nuntă în culori strigătoare pot fi, deasemenea, o alegere excelentă. Portocalie, verde sau poate roză? Adaugăți deci o notă de prospețime imaginii dvs. întregind-o cu culoarea preferată. În acest sezon de nunți, o opțiune foarte la modă sunt gențile de nuntă cu lănțișoare. Acestea pot deveni un finisaj modern, și pot fi considerate drept un element de bijuterie care vă accentuează stilul. Alegeți un lănțișor de aur sau de argint – care trebuie să se asorteze cu bijuteria aleasă pentru nuntă.

O geantă plic pentru o nuntă este, de asemenea, o soluție excelentă pentru mireasă. La o rochie de mireasă albă clasică, se potrivește cu siguranță o geantă albă, crem iar domnișoarelor care își doresc un pic de extravaganță, chiar și cu una în roz de pudră îi vine bine.

Concepute pentru persoanele cărora le place să aibă totul la îndemână

Multe persoane sunt obișnuite să poarte genți mari încărcate cu toate obiectele indinspensabile. Indiferent de ocazie, chiar și la nuntă. Este vorba despre tipul de oameni  pregătiți pentru orice eventualitate, iar în gențile acestora vom găsi întotdeauna tot de ce avem nevoie în caz de urgență, inclusiv o umbrelă, o trusă de prim ajutor sau 3 perechi de colanți, pentru schimbare. Pentru cei pregătiți pentru orice, ca genți de nuntă le recomandăm cu siguranță tipul shopper. Nu s-au demodat de ani de zile, sunt disponibile în diferite mărimi și variante și îndeplinesc foarte bine orice sarcini speciale. 

Creați un look de nuntă

Vă întrebați ce geantă de mână de nuntă va fi perfectă pentru look-ul dumneavoastră? Verificați propunerile noastre și creați-vă propriul look!

  1. Prima propunere este o rochie delicată și vaporoasă, cu un mic model floral. Asociați rochiei cu motive o poșetă plic neagră cu un lănțișor delicat. Simplitatea învinge întotdeauna!

  2. Opțiunea numărul doi este o rochie de lenjerie intimă din material lucios. Nu ezitați să amestecați culorile! La acestă creație în stilul glamour atașați, de asemenea, și o gentuță mică, dar acum în culori neînchipuite!

  3. Dacă nu doriți să îmbrăcați o rochie, optați pentru compleurile de costume pentru femei, care au devenit extrem de actuale în ultimele sezoane. Un set de sacou oversize cu pantaloni largi într-o culoare intensă de neon. La acest ansamblu se va potrivi cu siguranță o geantă de nuntă într-o culoare mai discretă, crem sau neagră.

O geantă de nuntă este nu numai un accesoriu practic, ci și un element important al stilizării. Una mică, una mare sau poate aceasta cu lănțișor strălucitor? Alegeți-o pe cea care ilustrează cel mai bine stilului dvs. de nuntă!