Unghiile hibride 2022 – reușită sau ratare? Mâinile frumoase și bine îngrijite sunt o carte de vizită nu numai pentru femei, ci și pentru bărbați. Unghiile atrag atenția, dar afectează și nivelul de încredere în sine. O manichiură îngrijită nu înseamnă neapărat unghii vopsite, dar acest tip de tratament are multe foloase. Multe saloane oferă un serviciu pentru a face unghii hibride, dar asta este posibil și fără să ieșiți din casă. Iată sfaturile noastre despre cum să-ți faci unghiile hibride în sezonul 2022, astfel încât rezultatul să te uimească. Tot din articol veți afla cum să dați jos hibridul acasă, astfel încât să nu vă deteriorați plăcile unghiilor. Începem!

De ce unghii hibride?

De ce ar trebui să vă tenteze unghiile hibride? Care este fenomenul lor? Suntem aici pentru a vă spune! În timpul zilei, unghiile noastre sunt expuse la deteriorări mecanice, ceea ce duce la ruperea și fragilitatea lor. Este apoi foarte dificil să le menținem lungi și să prelungim optic degetele. Este apoi foarte dificil să vă îngrijiți ca acestea să fie lungi și să vă prelungească optic degetele. Într-o astfel de situație, unghiile hibride sunt cele mai bune de ales! În primul rând, întărește perfect placa de unghii, astfel încât aceasta este protejată împotriva deteriorării. În al doilea rând, unghiile dvs. vor avea șansa de a crește cât de mult vă doriți. În al treilea rând, ele vor arăta în mod constant îngrijite și elegante! Uitați de oja care se ciobește după o oră de la aplicare. Unghiile hibride se mențin aproximativ 3-4 săptămâni. Sună bine, nu-i așa?

Hibridele – pas cu pas

Cum se fac unghiile hibride? Multe persoane cred în mod eronat că acest lucru este posibil doar într-un salon profesionist. Nu este adevărat! Puteți face acest lucru în confortul casei dumneavoastră. Va fi un timp doar pentru dvs. Relaxați-vă și creați unghii așa cum vă doriți. Optați pentru culori discrete, cum ar fi naturale sau vreți să o luați razna adăugând ornamente suplimentare? Nu vă descurajați dacă nu sunteți mulțumit de rezultat la început. Este nevoie de exercițiu pentru a face unghii hibride și veți fi din ce în ce mai mulțumită de fiecare dată când le faceți. Cum se fac hibridele? Citiți sfaturile noastre cum să vă faceți pas cu pas o manichiură de care vă veți bucura câteva săptămâni. În primul rând, asigurați-vă că aveți accesoriile potrivite: lampă UV, lacuri și produse de îngrijire a mâinilor.

Pasul 1

Dați unghiilor dvs. forma pe care doriți să o obțineți. Îndepărtați cuticulele și apoi tăiați-le delicat.

Pasul 2

Folosind un tampon de bumbac fără praf, aplicați puțin lichid degresant pe unghii. 

Pasul 3

Următorul pas va fi aplicarea bazei. Acest lucru va face ca oja să se lipească mai bine de unghie și vă veți bucura de unghiile dvs. frumoase și mai mult timp. Puneți mâna în lampă pentru ca stratul de bază să se întărească. La Sinsay, bazele pentru hibride sunt etichetate „Step 1″.

Pasul 4

Acum este timpul pentru culoare! Aplicați primul strat de lac hibrid, apoi puneți degetele sub lampă pentru a-l întări bine. Apoi aplicați un al doilea strat de culoare și repetați întărirea. La Sinsay, lacurile hibride sunt etichetate „Step 2″. În descrierea fiecărui produs este indicat cât timp trebuie să stea culoarea sub lampă.

Pasul 5 (opțional)

Dacă doriți să vă decorați unghiile suplimentar, acum este momentul ideal pentru a face acest lucru. Puteți desena decorațiunile cu un bețișor sau lipi autocolante. Puteți să faceți tot ce doriți! Nu uitați că decorațiunile, trebuie, de asemenea, întărite cu lampă UV.

Pasul 6

Ultimul pas este aplicarea unei baze de întărire pentru ca manichiura să țină cât mai mult timp și să reziste la daunele exterioare. Nu uitați niciodată acest pas! La Sinsay, straturile de top sunt etichetate „Step 3″. În final, șterge-ți unghiile cu un tampon de bumbac fără scame pe care l-ați înmuiat în prealabil în lichid degresant.

Pasul 7

La sfârșit, masați-vă uleiul în cuticule pentru a le menține hidratate și pentru a vă păstra unghiile frumoase!

Cum se fac unghiile hibride? Acum știți!

Cum să-mi scot hibridul acasă?

Când, după 3-4 săptămâni, depunerea de pe unghii devine atât de mare încât veți dori să dați jos oja și să aplicați una nouă. Acest lucru poate să nu fie atât de simplu ca în cazul lacurilor de unghii tradiționale, dar nu trebuie să vă faceți griji că va necesita o vizită la salon. Cum dați jos hibridul acasă?

  • Trebuie să pregătiți:
  • tampoane cosmetice
  • folie de aluminiu
  • acetonă
  • o pilă mai groasă, de exemplu, 100/180
  • bețișor din lemn pentru  unghii

Pasul 1

Cu ajutorul pilei, îndepărtați stratul superior de lac. Cu cât îndepărtați mai mult lac, cu atât mai puțin timp va trebui să țineți acetona pe unghii.

Pasul 2

Înmuiați tampoanele cosmetice în acetonă și aplicați fiecare tampon pe unghii. Când pe fiecare deget există un tampon, înfășurați-le în folie de aluminiu. Cu degetele înfășurate, așteptați între 5 și 15 minute.

Pasul 3

După câteva minute, veți observa că lacul a început să se încrețească. Acesta este un semn bun, deoarece înseamnă că acetona acționează și că lacul se va îndepărta fără probleme. După ce ați așteptat max. 15 minute, îndepărtați folia și folosiți un bețișor pentru a ridica oja și a o îndepărta ușor de pe unghii. Acest lucru trebuie făcut cu mare atenție pentru a nu deteriora placa unghiei. Dacă lacul tot nu se desprinde, apăsați din nou tamponul îmbibat în acetonă.

Pasul 4

După ce ați îndepărtat tot lacul, lubrifiați placa cu ulei de măsline pentru a o hidrata suplimentar.

Vedeți, scoaterea unui hibrid nu este atât de dificilă pe cât ar părea!

Unghii hibride 2022 – la treabă!

Cum se fac unghiile hibride? Răspunsul la această întrebare este acum floare la ureche pentru dumneavoastră! Aveți nevoie doar de instrumentele potrivite și de puțină răbdare. Veți vedea că va merita! Nici nu vă dați seama când veți fi regina unghiilor hibride 2022!!