Amenajați camera copilului dvs.  

Plănuiți să amenajați o cameră pentru cel mic? Citiți sfaturile noastre și inspirați-vă pentru a face acest proces rapid și fără dureri. De ce trebuie să ținem cont? Camera unui copil trebuie să se distingă din mai multe puncte de vedere. În primul rând, trebuie să asigure siguranță micuțului. În plus, în viața cotidiană, veți recunoaște calitățile ei funcționale datorită cărora veți putea păstra toate jucăriile pe care le adoră. Dar și asta nu este totul. Trebuie să existe un loc în care micuțul dumneavoastră se simte confortabil și în largul său. Cum trebuie amenajată camera copilului pentru a face din ea cel mai bun loc posibil? Vizualizați la ce ne-am gândit noi proiectând o cameră cu un design superb! 

Așternutul pentru copilului

Dacă doriți să amenajați camera copilașului, începeți prin alegerea lenjeriei de pat. Ea este garanția bunei dispoziții în fiecare zi. Micuțul se trezește și în primul moment își vede personajele, animalele sau dinozaurii îndrăgiți. Nu numai că se va simți mai bine, dar și camera lui va deveni plăcută și confortabilă. O astfel de soluție este cu siguranță un atut! Nu contează cui pregătim camera, pentru băiat sau fetiță. Dar ce punem deasupra așternutului? Bineînțeles, o păturică pentru copii! Nu numai că se acoperă patul ca să nu se murdărească în timpul zilei, dar se asigură și căldură în timpul nopților mai reci. Este plăcută la atingere, micuțului tău îi va plăcea cu siguranță!

Perne pentru copii și mascote

Ce altceva îl va face pe copilul tău să se simtă confortabil în noua lui cameră? Pernele și mascotele! Nu numai că adaugă o atmosferă de tihnă camerei, dar se poate și îmbrățișa cu ele. Căutați inspirație pentru alegerea pernelor pentru camera copilului? Puteți opta pentru perne tradiționale, dar cu imprimeu colorat care îi place cel mai mult copilului dvs., dar puteți alege și perne în formă de minge sau de animal preferat. Sunt plăcute și moi la atingere, și în plus confortabile. În ceea ce privește mascotele în sine, ce mai putem spune… la Sinsay ne plac mascotele din pluș! Acestea sunt absolut necesare în camera fiecărui copil. Ei sunt prietenii micuțului tău, care îl vor sprijini în momentele dificile și stresante. Acestea îi vor calma nervii după un vis de coșmar sau pur și simplu îi vor ține companie. Dacă nu știți cum să amenajați camera copilului, începeți prin alegerea lenjeriei de pat, a pernelor și a mascotelor.

Mobilier și covoare pentru copii

Mai avem și alte inspirații pentru camera copilului? Bineînțeles că da! Optați pentru mobilier și covoare decorative. Acestea sunt funcționale și vor îmbogății atmosfera spațiului. O soluție grozavă ar fi un puf, care poate fi folosit ca scaun sau taburet pentru picioare. Un covor este, de asemenea, o opțiune excelentă care funcționează bine în orice cameră destinată copiilor. Este mai plăcut să șezi pe el pe podea și, în plus, protejează podeaua împotriva zgârieturilor. Și ce este important – amortizează căzăturile atunci când copilul se împiedică. Un covor nu numai că este prielnic pentru designul interior, dar mai presus de toate constituie o soluție funcțională. 

Depozitarea

La un moment dat vă dați seama câte jucării are copilul dumneavoastră. Atunci intervine super-eroul Sinsay și produsele pentru depozitare! Folosiți coșurile care să găzduiască nu numai jucăriile și cărțile, ci și hainele. Le puteți amplasa într-un colț al camerei sau pe un raft. Veți găsi multe modele unice pe care le puteți adapta cu ușurință la stilul camerei, precum și la gusturile micuțului dumneavoastră. Dacă nu sunteți sigur cum să organizați camera copilului pentru a o păstra curată și ordonată, coșurile de depozitare sunt cel mai bun lucru pe care îl puteți alege. 

Decorațiuni pentru copii 

Ce altceva se poate face pentru a asigura confort camerei unui copil? Gândiți-vă la accesorii! O inspirație pentru camera copilului unui băiat ar putea fi, de exemplu, organizatoarele de perete sau panouri de ștergere uscată cu marker pentru scrierea informațiilor importante, de exemplu, de la școală. De asemenea, decorațiunile verticale vor da rezultate bune, de exemplu, sub forma unui semn sau a unei pușculițe, pentru ca cel mic să învețe să facă economii. În camera fetelor, accesoriile similare cu cele pentru băieți funcționează bine, la fel și cutiuțele în care se pun, de exemplu, accesorii pentru păr, cum ar fi agrafe de păr sau elastice. 

Cum se pregătește camera copilului? Știți deja răspunsul!  

Există nenumărate surse de inspirație pentru amenajarea camerei copilului! Urmați sfatul nostru și oferiți-i micuțului dvs. un spațiu în care să se simtă în siguranță și, în același timp, care să fie oaza lui de joacă. Mult succes!