kolarki damskie stylizacja

Pantalonii de ciclism au revenit definitiv în lumea modei și au devenit un obiect must-have în garderoba oricărui adept al tendințelor actule. Sunt atemporale și pot fi purtate în multe moduri diferite. Sunt îndrăgite atât de fanii stilului sportiv, cât și de cei ai stilului mai casual. Haideți să descoperim împreună cu noi ce ținute de damă pot fi asortate cu un element impotant al ehipamentului sportiv ca să deveniți parte a trend-ului denumit „stilizări cu pantaloni de ciclism”    

kolarki szare

Ce pantaloni de ciclism să alegeți?

Pantalonii scurși de ciclism sunt șorturi strâns mulate pe corp, de tip leggings. De obicei, sunt disponibile în două lungimi ușor diferite: până la mijlocul coapsei (versiunea mai scurtă) și până sub genunchi (versiunea mai lungă). În prezent, pe piață pot fi găsite multe modele și culori diferite de pantaloni scurți de ciclism care pot fi cu succes folosiți pentru crearea unei stilizări cu pantaloni de ciclism, ceea ce cu siguranță ajută la crearea diferitelor look-uri.

Versiunea Basic cel mai des întâlnită va fi, bineînțeles, cea neagră. Sunt universali și pot fi purtați atât în sala de sport sau de fitness, cât și în fiecare zi. Cu toate acestea, dacă nu vă puteți imagina stilizări cu pantaloni de ciclism fără încorporarea de culori, optați pentru pantaloni monocolori în cele mai la modă culori ale sezonului sau pentru cei cu modele interesante. Toate modelele geometrice, sau cu o panteră răpitoare și cu alte motive animaliere sunt perfecte pentru ținutele feminine în care stilizările cu pantaloni de ciclism joacă rolul principal.

Stilizări cu pantalonii de ciclism de care te vei îndrăgosti.

Pantaloni de ciclism moderni pentru femei sunt în acest sezon un amestec de stiluri – sport și casual. Consultați sugestiile noastre și găsiți combinația care se potrivește cel mai bine personalității și stilului dvs. personal.

  1. Stilizări cu pantalonii de ciclism. Cu o notă de eleganță
    Prima noastră propunere privind noțiunea de – stilizări cu pantaloni de ciclism – constă în îmbinarea lor cu o cămașă albă atemporală. O puteți băga ușor în pantaloni sau puteți  alege un model supradimensionat și să o purtați deschisă, iar dedesubt o cămașă strâmtă cu bretele. Vă garantăm că veți arăta senzațional în această ținută!
  2. Stilizări cu pantalonii de ciclism. Oversize-ul  domnește!
    Croiala oversize nu vă lasă să uitați de ea nici în acest sezon. Asta este bine deoarece elementele de vestimentație „prea mari” se potrivesc foarte bine în stilizări cu pantalonii de ciclism foarte strâmți. Un set cu o cămașă oversize, o bluză sau o geacă bombastică și iată, ai completat o stilizare plină de dezinvoltură.

     

  3. Stilizări cu pantalonii de ciclism. Într-un stil sportiv
    Pantalonii scurți de ciclism sunt de asemenea ideali în stilizările de tip sport, în care le puteți purta pe bicicletă sau la sal de fitness. Alegeți un model colorat și completați-vă look-ul sportiv cu o bluză uni într-o culoare coordonată cu elementele de model de pe pantalonii scurți de ciclism. Culoarea puternică va energiza antrenamentul și va face că vă veți distinge cu siguranță din mulțime. Purtați sneakerși albi cu talpă groasă cu această ținută și vă garantăm că va fi un look confortabil și trendy pentru sarcini speciale!

     

  4. Stilizări cu pantalonii de ciclism. Ceva pentru zilele mai reci
    Vremea de la sfârșitul verii și începutul toamnei poate fi destul de capricioasă. În zilele călduroase încă ne putem permite crearea unei stilizări cu pantalonii de ciclism, și propunem totuși să vă protejați în caz de vreme rece luând ceva mai călduros cu dvs. În această situație, în ajutor vin gecile de tranziție. Nu vor fi prea călduroase, așa că vor fi perfecte pentru serile răcoroase de vară și de toamnă. O geacă Perfecto atrăgătoare, o catană din denim sau poate o geacă de cămașă? Alegeți dintr-o varietate de stiluri și găsiți-l pe cel care va satisface toate așteptările în materie de modă!

     

  5. Cum să purtați pantalonii de ciclsm? Optați pentru un total look trendy!
    Total look-urile sunt întotdeauna o alegere bună! Nu necesită multă planificare și funcționează bine în toate circumstanțele. Alegeți culoarea de bază și purtați pantalonii de ciclism și partea de sus a stilizării în aceeași culoare. Dacă doriți ca un element al ținutei să iasă puțin în evidență, optați pentru o geantă într-o culoare contrastantă. Un nu categoric plictiselii!

Dacă vă plac pantalonii de ciclism, dar ezitați să îi cumpărați, ați ajuns acum la locul potrivit! Sperăm că sugestiile noastre vă vor face să îndrăgiți această croială a șorturilor tot atât de mult ca și noi și că nu veți avea nicio problemă în crearea unor stilizări cu pantalonii de ciclism pentru femei!