Se apropie toamna! E timpul să ne gândim la stilizări mai călduroase. În sezonul care se apropie nu trebuie neapărat să renunțați la rochii, dar trebuie să vă gândiți la schimbarea încălțămintei. Lăsați deocamdată la o parte sandalele și șlapii și întâmpinați sezonul de toamnă cu cele mai moderne botine! 

Cele mai elegante rochii de toamnă  

Botinele și rochiile sunt o îmbinare perfectă care se potrivește foarte bine în special în lunile mai reci care urmează. Dar înainte de alegerea încălțămintei pentru noul sezon, ar fi bine să vă aerați puțin garderoba ca să faceți loc în ea pentru rochiile de toamnă. Optați pentru cele confecționate din materiale ceva mai groase și mai călduroase care vă oferă un strat cald suplimentar sub jachetă. Puteți fi atunci sigură că nici vântul pătrunzător, nici bruma de dimineață nu vă va cauza disconfort. O alegere excelentă ar fi rochiile cu mâneci lungi. Ele constituie o soluție ideală pentru zilele mai reci, deoarece mânecile lungi reprezintă un strat suplimentar de îmbrăcăminte care vă va ține  cald. Modă și funcționalitate în același timp, adică tot ce ne place cel mai mult!!

Rochiile în culori pastelate, cum ar fi bej și crem, maro, verde și gri, într-o paletă completă de nuanțe, vor rămâne întotdeauna o alegere bună pentru toamnă. Ne pronunțăm hotărât și pentru un negru atemporal! Cu toate acestea, nu trebuie să renunți la culorile vii în lunile apropiate. Roșu, fucsia sau albastru cobalt vor continua să domnească în lumea modei. Asortați-vă întotdeauna culorile ținutei la starea de spirit și la propria dispoziție, astfel încât să vă simțiți bine îmbrăcămintea purtată. 

Ce botine să aleg?

Botine la rochie? Categoric da! Dar pe care anume să alegem? Pregătindu-vă garderoba de toamnă, este bine să mizați pe o încălțăminte care se potrivește la mai multe ținute diferite. Cele de culoare neagră în mod hotărât „must hvel!” Dar dacă vă place altceva în afară de clasicul negru, alegeți atunci crem și bej. Și acesta se vor potrivi perfect cu mai multe stilizări. Fiți atenți, de asemenea, la modul în care încălțați pantoful. Alegeți-i pe cei cre se introduc de sus sau pe cei cu șireturi. O opțiune interesantă și foarte răspândită sunt botinele cu fermoar în față. Fermoarul nu este doar un element funcțional care permite încheiera pantofulului, ci are și o funcție decorativă care cu siguranță se remarcă în întreaga îmbrăcăminte.   
Botinele cu toc la o rochie – da, și ele constituie o opțiune bună. Merită să alegeți pantofi cu platformă pentru a crește confortul purtării. După cum se știe, talpa acestor pantofi este foarte stabilă și permite o purtare confortabilă timp de multe ore.

Botine cu rochie – crearea stilului

Opțiunea botinelor care să se asortează cu o rochie, înseamnă deschidere unui orizont nou pentru crearea unor stilizări moderne, autumnale. Aflați ma departe cum pot fi ele îmbinate și care sunt sugestiile noastre pentru un look fresh de toamnă!

  1. Elegant și cu clasă
    Ca bază a stilizării, alegeți o rochie maxi super trendy, din material lucios, cu bretele subțiri. Asociați-o cu botine cu talpă groasă de culoare crem și ieșind afară, aruncați pe umeri un trench atemporal. Efectul …Ho,ho,ho…..garantat!
  2. Îndrăzneț, dar calm 
    Toamna, optați pentru rochia cu mâneci lungi menționată mai sus. Alegeți pe  cea simplă, într-o singură culoare sau pe aceasta cu modele accentuate de animale sau figuri geometrice. Pentru această variantă curajoasă vă recomandăm botinele clasice negre. Cu șireturi sau încălțate de sus. Cum vă este mai comod!
  3. Cu o notă de eleganță
    Ultima sugestie este ceva pentru iubitoarelor ghetelor înălțate. Completați modelul de bază little black deasupra genunchilor cu botine negre cu toc la fel de clasice. Asortați la această ținută o gentuță mică. Una neagră cu un lănțișor decorativ, dacă doriți să obțineți un look total black, sau una într-o culoare aprinsă, cum ar fi cobalt sau portocaliu, pentru contrast. 

Botinele se potrivesc practic cu orice rochie și pe baza lor puteți experimenta cu îndrăzneală stilizările de toamnă  Consultați sugestiile noastre și alegeți combinația care vi se potrivește cel mai bine!