Un cadou ideal pentru un nou-născut? Vizualizați propunerile noastre! Nașterea unui copil este un eveniment cu totul  deosebit. Faceți ca primele momente alături de acesta să fie cu totul speciale și gândiți-vă la un cadou interesant pentru părinții lui! Iată-l în sfârșit! Bebelușul, așteptat de 9 luni, a sosit fericit pe lume. Nu e de mirare că vreți să le oferiți tot ce e mai bun încă de la prima întâlnire. Totuși, ce să cumpărați pentru nou-născutul dvs. ca darul să fie distractiv și util în același timp? Iată sugestiile făcute de Sinsay!

Ce cadou pentru un nou-născut? Țineți cont de următoarele:

Nou-născuții sunt bebeluși foarte delicați care și-au schimbat brusc mediul de viață, trecând de la siguranța din pântecele mamei la o lume rece și necunoscută. Așadar, înainte de a cumpăra un cadou pentru un nou-născut, luați în considerare câteva aspecte:

  • Siguranță. Asigurați-vă că gadgetul ales nu conține piese mici pe care un copil mic le-ar putea înghiți în timp ce se joacă. 

  • Moliciune și respirabilitate. Pielea nou-născutului este extrem de delicată și sensibilă la iritații. Pentru a-i oferi cele mai bune condiții posibile, alege un cadou realizat din materiale plăcute la atingere și naturale care să asigure circulația corespunzătoare a aerului. Acest lucru este valabil mai ales pentru haine și scutece.

  • Practicitate. Adevărul este că de cadoul pentru un nou-născut se vor folosi cel mai adesea părinții acestuia. Întrebați-i în prealabil de ce anume au nevoie pentru copilul lor. Ei sunt cea mai bună sursă de informații.

Un cadou pentru nou-născutul, adică ce să cumpărați la nașterea copilului

Prima (și cu siguranță cea mai bună) alegere a unui cadou pentru un nou-născut sunt hăinuțele pentru bebeluși. De ce? 

  • În primul rând, acești copilași se murdăresc frecvent, așa că schimbarea repetată a hainelor la începutul vieții lor este o regulă. 
  • În al doilea rând, nou-născuții cresc în fiecare zi, ceea ce înseamnă că hainele devin foarte repede prea mici. Așadar, mai multe seturi de stilizări de mărimi diferite sunt o necesitate la începutul vieții micuțului. 

Ce se poate cumpăra pentru un nou-născut la raionul de îmbrăcăminte? Unul dintre cele mai practice stiluri sunt body-urile și combinezoanele. În oferta noastră veți găsi body-uri drăguțe pentru băieți și, bineînțeles, body-uri pentru fetițe. Sunt ușor de îmbrăcat, acoperă cum trebuie corpul bebelușului și asigură un acces rapid la scutece datorită butonilor din partea de jos a îmbrăcămintei. din partea de jos a piesei. Așadar, tinerii părinți nu vor fi nevoiți să își dezbrace bebelușul pentru a-i schimba scutecul, ceea ce face ca îngrijirea lui să fie mult mai ușoară.

Vă recomandăm în special să cumpărați hăinuțe în pachete multiple oferite drept cadouri pentru nou-născuți, atât pentru băieței, cât și pentru fetițe. La un preț avantajos, primiți într-un pachet mai multe piese din același produs. În acest fel, veți avea la același preț mai multe haine practice pentru micuțul dumneavoastră.

Păturica este un produs care este de fapt esențial la începutul călătoriei ca părinte. Este bine să o aveți mereu la îndemână pentru a acoperi micuțul în timpul plimbării sau pentru a o folosi atunci când schimbați scutecul afară. La Sinsay, le veți găsi în multe modele și culori interesante. Așadar, dacă doriți să oferiți un cadou frumos și în același timp practic pentru nou-născutul dumneavoastră, aruncați o privire la categoria păturici pentru bebeluși. Alegeți o pătură moale cu un model fermecător ca un cadou ideal pentru micuțul dumneavoastră!

Dar ce ați spune despre un cadou pentru mamă cu ocazia nașterii copilului?

Când se naște un copil, este normal ca toată atenția să se concentreze în principal asupra lui. Totuși, un protagonist la fel de important al acestui eveniment este mama acestuia! Și ea s-a născut ca o persoană nouă care încearcă să se regăsească într-o nouă realitate. Va fi un gest foarte frumos din partea ta dacă îi vei oferi un mic cadou pentru strădania și efortul depus pentru aducerea pe lume unei noi vieți. 

Ce cadou se poate da mamei cu ocazia nașterii copilului? Rolul de mamă este extrem de captivant în fiecare zi, așa că este bine să evidențiați și celelalte roluri pe care persoana dragă le joacă în viața dumneavoastră. Așa că, dacă doriți să o faceți fericită, o bijuterie ar fi o idee excelentă! La Sinsay puteți cumpăra ieftin un mic un dar care va sublinia farmecul persoanei dăruite și va fi o mulțumire pentru efortul nașterii.

Îngrijirea unui nou-născut înseamnă adesea o a doua slujbă. Puteți ușura sarcinile zilnice ale tinerei mămici alegând gadgeturi practice pentru un cadou de naștere pentru mamă.

Care dintre ele?

Căști intraauriculare mulțumită cărora se poate asculta muzica preferată, o carte sau un podcast în timpul plimbării cu copilul. De asemenea, acestea vor fi utile pentru a răspunde la apelurile telefonice fără a fi nevoie să întindeți mâna după aparat – trebuie doar să apăsați pe receptor și atât. În plus, vă recomandăm să adăugați o husă pentru chei sau o geantă etui pentru căști plătind numai 15,99 zloți.

  • O sacoșă încăpătoare sau un rucsac în care să încapă toate lucrurile necesare pentru sine și copil.
  • Un bidon practic și etanș cu apă proaspătă și potabilă atât pentru băut cât și pentru spălatul copilului.
  • Coșuri frumoase și universale de depozitare, în care mama va păstra toate lucrurile indispensabile necesare bebelușului și de care „va fi nevoie”.

Aveți nevoie de mai multă inspirație în materie de cadouri pentru un nou-născut și mama lui? Consultați ultima noastră colecție Sinsay! Aici veți găsi tot ce este necesar pentru o  familie tânără.