Sunt confortabili și ușori. Îmbină eleganța și stilul. Pot fi adaptați la multe stiluri diferite și de câțiva ani sunt lideri atât pe podiumuri cât și în lanțurile de magazine populare. Despre ce vorbim? Bineînțeles, despre hitul modei – culottes!

Ce sunt culottes?

Pantalonii largi revin definitiv în atenția noastră. Este imposibil să-i tratezi cu indiferență pentru că te tentează cu forma lor. Culottes se caracterizează croială largă, evazată. Mai sunt numiți și fustă-pantaloni, deoarece croiala lor creează o iluzie optică, de parcă cel care îi poartă are o fustă lungă și largă. De obicei ajung la mijlocul gambei, dar din ce în ce mai des întâlnim versiuni mai lungi de culottes, ajungând până la pământ.

Materiale și modele

Pantalonii pentru femei sunt lejeri și vaporoși. Prin urmare, o mare parte din modelele disponibile pe piață sunt realizate din materiale ușoare, care nu restricționează mișcarea și flutură ușor în timpul mișcării.  

Trebuie să remarcăm că în prezent gama de culottes este foarte largă. Pentru minimaliste recomandăm pantaloni de damă clasici negri cu dungă, care vor fi o baza excelenta pentru multe stilizări. O propunere neobișnuită sunt pantalonii plisați sau cei cu modele decorative mari: florale sau geometrice. Îți place stilul casual? Alege blugi de damă cu aceasta croială și bucură-te de denim într-o nouă versiune!

Cu ce să combini culottes?

Unul dintre modelele cele mai populare – culottes cu talie înaltă, adesea subliniată suplimentar cu o curea legată. Pentru un astfel de model, crop topurile foarte la modă și în ultima vreme extrem de populare vor fi perfecte. Un top mulat va echilibra puțin aspectul, împărțind ținuta într-o bază largă și un top mai pe corp. Dacă nu ești un fan al topurilor scurte poți alege un tricou clasic băgat în pantaloni. Confortul și bunăstarea ta sunt cele mai importante aici, așa că alege ceea ce simți.

O problemă obișnuită în construirea unei ținute cu culottes în rolul principal este alegerea încălțămintei potrivite. Nici aici nu ar trebui să te supui orbește. Dacă faci parte dintre femeile care iubesc tocurile și te simțiți mult mai bine cu câțiva centimetri în plus deasupra solului – go for it! Pantalonii culottes sunt însă un element atât de universal și neconvențional al garderobei încât pot fi combinați cu îndrăzneală cu încălțăminte sport sau cu balerini. Vara, pune-ți sandale sau șlapi și bucură-te de confort și în cele mai călduroase zile.

Culottes – stilizări

Pantalonii culottes sunt o bază excelentă pentru styling și un element distinctiv, așa că merită să te gândești cu atenție cu ce vrei să-i combini pentru a construi un look original. Verifică sugestiile noastre pentru trei stiluri pe care le poți crea folosind pantaloni culottes și distrează-te cu moda!

 1. Culottes elegant

În varianta elegantă, pantaloni culottes cu dungă într-o culoare clasică -alegerea perfectă. Negrul, albul și toate nuanțele de bej sunt cu siguranță o alegere bună. Un alt element al styling-ului poate fi o cămașă, dar fiți atenți la materialul pe care îl alegeți. O opțiune elegantă și atemporală va fi satinul delicat și subtil. Pentru zile mai reci o jachetă oversize pe umeri și ești gata de plecare!

2. Culottes lejer

În vacanță și în timpul liber merită să înnebunești și să alegi pantaloni culottes largi, de preferință din cei cu un imprimeu la modă, colorat. Ei joacă rolul principal combinație, așa că pentru a o completa, alege un tricou simplu sau un top crop. Adaugă șlapi sau sandale cu platformă și ținuta de vară perfectă și relaxată este gata!

3. Culottes denim

Blugii cu croială largă sunt un hit sigur al sezonului! Tricourile albe sau o cămașă albă sunt întotdeauna perfecte pentru a le combina cu denimul. Totuși, dacă ai chef de un pic de nebunie, alege o geantă colorată într-o culoare la modă, lime sau portocaliu și adaugă un pic de prospețime și modernitate stilului tău.

Croiala caracteristica si materialele confortabile din care sunt confecționați pantalonii culottes îi fac alegerea preferata a gravidelor! Colecția pentru mămici de la Sinsay cuprinde modele deosebite, confortabile cu talie elastica, pentru cel mai bun confort al burticii în timpul sarcinii. Bucurați-vă de cele mai la modă tendințe și în timpul sarcinii!

Culottes sunt cu siguranță un succes în modă și sunt perfecți pentru vară, dar nu numai! Experimentează și distrează-te cu moda. Sperăm să reușești cu  ajutorul nostru stilizări inedite și culottes va rămâne definitiv în garderoba ta.