Cea mai neplăcută parte a oricărei călătorii este acel moment în care vă amintiți că ceva important nu a fost inclus în lista dumneavoastră. Știți cum e, nu-i așa? Vreți să știți ce să luați în vacanță? Am alcătuit o listă lucruri necesare vara, și n-o să uitați nimic. Aflați ce trebuie să împachetați pentru vacanță.

Baza este îmbrăcămintea confortabilă și verificată

Alegerea stilului pentru o călătorie de vacanță este probabil cel mai greu lucru de făcut. De multe ori, bagajele noastre sunt limitate ca greutate și trebuie să ne stabilim prioritățile vestimentare. Ce luați în vacanță? Vă sugerăm ce să împachetați pentru vacanță pentru a crea stiluri de neuitat.

  • Haine confortabile – șorturi, tricouri, rochii. Cu siguranță acestea nu pot lipsi! La Sinsay veți găsi colecții vaste pentru femei, bărbați și copii. Este foarte important să vă asortați ținuta la locul de destinație. Dacă mergeți la mare, optați pentru rochii; dacă plănuiți o drumeție la munte, mai bine sunt șorturile și tricourile.
  • Pantofi – merită să împachetați atât încălțăminte pentru drumeții lungi, cât și șlapii care sunt ideali pentru plajă.
  • Costume de baie – bronzatul vă ademenește! Dacă aveți poftă de o baie de soare sau de o baie în mare, nu puteți să uitați de ele.
  • Pălării – indiferent dacă plănuiți o vacanță activă sau o relaxare fără griji pe malul apei, în condiții de soare puternic, o pălărie sau o șapcă este indispensabilă.

  • Ochelarii de soare – protejați-vă ochii de soare. Ei nu numai că sunt ideali pentru protecția sănătății, dar oferă și un plus de stil. Cu siguranță veți avea nevoie de mai multe perechi.

  • Pantofi de duș, cum ar fi șlapii și papucii de casă – grija pentru igienă în locuri precum hotelurile este primordială, așa că împachetați încălțămintea adecvată și evitați mersul desculț.

  • Pijamaua – un adevărat coșmar este momentul în care ajungi la destinație și constați pe loc că… ți-ai uitat pijamaua! Am dori cu siguranță să evităm acest lucru, așa că adăugați-o imediat pe lista dumneavoastră.

Ce să luați la plajă? ce luați în vacanță

Ce luați în vacanță când călătoriți cu mașina? Aceasta este întrebarea! O astfel de călătorie ne oferă o oportunitate dublă, deoarece putem lua mult mai multe bagaje și este mai ușor să ne pregătim pentru orice activitate de vacanță. Dacă plănuiți o vacanță la plajă, nu uitați să luați prosoape pe care să vă puteți întinde sau pur și simplu să vă ștergeți după ce v-ați jucat în apă. Dacă vă bazați pe savurarea razelor de soare, ideale sunt în acest caz și păturile. Sunt moi, astfel încât culcatul pe ele va fi și mai plăcut pentru dvs.. Puteți împacheta totul în genți și rucsacuri încăpători! La Sinsay aveți foarte multe din care puteți alege.

Cum să împachetați o valiză?

Concediul bate la ușă? E timpul să împachetăm! Ce luați în vacanță? Cu siguranță, aveți o mulțime de idei de stiluri de vară și deja vă vedeți în ele plimbându-vă pe plajă sau vizitând orașul. Din nefericire, trebuie să vă întrerupem pentru un moment visul și să vă punem o întrebare: știți cum să vă faceți valiza astfel încât să încapă totul în ea? Vedem deja panica din ochii dvs., dar stați liniștiți. Sunteți pe cale să aflați ce trebuie să faceți pentru ca această sarcină să fie un succes.

Începeți cu o listă. Faceți o listă detaliată a lucrurilor pe care doriți să le luați cu dumneavoastră.

Împărțiți hainele pe stiluri, astfel încât să nu existe cămăși sau pantaloni scurți pe care să nu aveți cu ce să le asortați. Puteți, de exemplu, să faceți fotografii ale acestor stilizări, astfel încât să aveți soluțiile deja pregătite la fața locului. Având lista pregătită, călcați hainele pe care doriți să le luați cu dumneavoastră, apoi rulați-le ușor și puneți-le în valiză. În acest fel, pot încăpea mult mai multe și, în plus, nu se vor mai mototoli. De asemenea, vă recomandăm să împachetați mai întâi obiectele care ocupă cel mai mult loc și abia mai târziu să adăugați obiectele din ce în ce mai mici.

Super sfat: lăsați un spațiu gol în valiză pentru  suvenirurile din călătorie!

Vedeți acum că împachetarea pentru vacanță nu este atât de înfricoșătoare pe cât pare la început. Este suficient să vă pregătiți corespunzător și totul va decurge fără probleme. Știți deja ce trebuie să împachetați pentru călătorie, așa că nu vă rămâne decât să acționați și să porniți în expediția de vacanță.

.