Cămașa albă oversize poate fi descrisă ca fiind un clasic care nu se demodează niciodată. Se distinge printr-o croială lejeră, de multe ori chiar dând impresia că este prea mare. Acesta este un procedeu care, pe lângă efectul vizual, vă permite multiple stylinguri. Croiala este similară cu a cămășilor pentru bărbați și, uneori, s-ar putea să pară că ai împrumutat-o ​​de la bărbatul tău. Dar este un produs care se potrivește fiecărei figuri feminine, deoarece poți ascunde sau sublinia cu ușurință anumite părți ale corpului. Fără îndoială, această cămașă albă oversize nu poate lipsi din garderoba ta.

Cum să porți o cămașă oversize?

Există multe moduri de a purta o cămașă albă oversize. Puteți ascunde sau expune cu ușurință  diferite părți ale corpului. Vezi propunerile mele și vei înțelege de ce merită să ai acest produs în garderoba ta.

Ca o cămașă tradițională

Dacă ți-e teamă că nu reușești un styling corect cu o cămașă albă oversize, avem o veste bună pentru tine! Nu e nevoie de styling deloc! Un truc la modă va fi să porți o cămașă oversize așa cum porți o cămașă tradițională. Croiala acesteia nu îți va restricționa mișcările și te vei simți în largul tău tot timpul. Asorteaz-o cu blugi slim sau boyfriend și bucură-te de un look grozav, la modă.

Poate o rochie?

O altă propunere este să transformăm cămașa în rochie. Desigur, acest lucru se aplică modelelor mai lungi. Pentru a spori efectul, pune o curea, de exemplu, neagră sau aurie, în talie. Adaugă cizme sau cizme de cowboy , toamna cizme deasupra genunchilor. Acestea nu sunt linii directoare pe care trebuie neapărat să le urmezi. Poți combina această cămașă cu pantofi sport sau cu tocuri înalte. Moda cu siguranță nu te va limita.

Cămașă albă oversize ca jachetă

O altă idee de styling cu o cămașă albă oversize este să o pui ca jachetă pe umeri. Asorteaz-o la blugi sau pantaloni scurți și topul tău preferat. Pune cămășa deasupra și aspectul la modă este gata! O altă propunere va fi să o combini cu un top sport și pantofi de ciclism. Finisează look-ul cu pantofi sport. Nu-i rău, nu? Ultima sugestie este o cămașă din material mai subțire peste costumul de baie. Asta da combinație!

Băgată lejer în pantaloni

Ultima propunere este să bagi cămașa lejer în pantaloni. Purtată în acest fel va crea un duo armonios atât cu pantaloni, cât și cu fuste. Băgată în pantaloni se potrivește oricărei figuri, iar efectul final depinde de cum o asortezi. Se potrivește perfect pentru un styling casual sau elegant, motiv pentru care femeile o iubesc atât de mult! De asemenea poți pune numai o singură parte a cămășii în pantaloni, iar cealaltă parte o lași să atârne lejer. Ai multe posibilități. Pur și simplu asorteaz-o la stilul tău de fiecare zi.

Ce accesorii la o cămașă albă oversize?

Contrar aparențelor, să faci un styling cu o cămașă albă oversize este foarte ușor! Se potrivește oricărui stil și poți adăuga accesoriile care îți plac cel mai mult. Cu ce ​​accesorii se combina cel mai bine?

  •  cu curele: legate pe talie pentru a o sublinia.
  • cu genți: mici sau mari , vor crea un duo la modă.
  • cu pantofi: tocuri înalte, adidași, teniși, balerini. Cămașa oversize iubește toți pantofii!!

Nu te teme să experimentezi cu moda. Încearcă, distrează-te și creează stiluri în care te vei simți cel mai bine!

Cămașă albă oversize – îndrăgește stilul ei neobișnuit

O cămașă albă oversize este un adevărat succes în fiecare sezon. Poți crea versiuni de styling la modă și o poți asorta accesorii casual sau elegante. Îți oferă multe posibilități de a crea look-uri pentru fiecare ocazie. Acum trebuie să o ai în garderoba ta, nu?

Supersfat:

Te asigur  că vei crea un styling la modă nu doar cu cămașa albă oversize. Vezi și tricourile și hanoracele oversize din colecția noastră! Încearcă acest look dacă îți plac cămășile albe cu o croială mai largă și nu vei fi dezamăgită!