Sarcina este fără îndoială, o perioadă specială, dar adesea și un timp dificil pentru tinerele mame. Înfățișarea se schimbă adesea, burta devine din ce în ce mai mare, așa că ceea ce așteptăm de la hainele noastre de maternitate este mai presus de toate confortul. Am colectat câteva sugestii excelente pentru toate viitoarele mame, care demonstrează că stilizările de maternitate nu trebuie să ofere doar confort, ci și de stil și în ton cu tendințele actuale.

Stilizări de maternitate. Zona confortului

Puloverele și pantalonii de trening sunt clasice atunci când vine vorba de elemente de stilizare funcționale și practice pentru femeile însărcinate. Pantalonii de trening din bumbac cu o croială relaxată sunt perfecți pentru o zi de odihnă acasă, dar și dacă aveți nevoie de o ținută comodă care să facă față provocărilor zilnice.

Totuși, confortul nu înseamnă doar a purta un trening. Fiind însărcinată nu trebuie să renunți la blugi! La urma urmei, ei posedă o bandă elastică în talie, care constituie un sprijin extraordinar pentru burtica de gravidă și care îți permite să porți orice model de pantaloni cu suport suplimentar.

Un element important în completarea unei stilizări de maternitate este alegerea lenjeriei de corp. O atenție deosebită trebuie acordată sutienelor, care pot fi, de asemenea, folosite cu încredere ca element al stilului personal. Îmbinați blugii boyfriend pentru mame cu un top negru și aruncați pe umeri o cămașă albă clasică. Această combinație vă permite să faceți față provocărilor vieții cotidiene simțindu-vă în același timp relaxat și elegant. 

Stilizări de maternitate. Rochii de maternitate de încredere

Pe măsură ce burta devine din ce în ce mai mare, opțiunile vestimentare încep să se micșoreze. Unele viitoare mămici nu vor să se limiteze la pantaloni de trening și articole largi. Dimpotrivă. De asemenea, ele doresc să își poată exprima stilul în acest moment special, să se simtă feminin și la modă. Aici vin în ajutor rochiile fiabile de maternitate. Este o propunere ideală pentru cei care caută o îmbinare a stilului cu confortul. Colecția pentru mame oferă diferite croieli de rochii, în funcție de nevoi și împrejurări.

Primul tip sunt rochiile cu o croială foarte lejeră și aerisită, cu un decupaj confortabil sub bust, care va funcționa bine chiar și în timpul sarcinii avansate. Finisate cu un model floral, acestea vor fi perfecte atât pentru purtarea zilnică, cât și pentru ocazii mai importante.

Dacă, pe de altă parte, vă simțiți confortabil în haine mai mulate, alegeți rochii strâmte, cu croială midi, care este la modă în ultimele sezoane. Sunt confecționate din bumbac moale, prietenos pentru corp, cu un adaos de fibre elastice. În ciuda faptului că se potrivesc strâns în jurul burții gravidei, nu sunt incomode. În funcție de anotimp, alegeți o variantă fără bretele, cu mâneci scurte sau lungi.

Stilizări de maternitate. Accesorii pentru viitoarele mame

Stilul de sarcină nu poate fi complet fără pantofi bine adaptați. Pentru un confort maxim, cel mai bine funcționează pantofii de sport sau adidașii. De sport nu  înseamnă plictisitoare! Alegeți culori îndrăznețe sau platforme pentru a vă completa stilizarea pentru gravide.

Când vine vorba de genți și rucsacuri pentru viitoarele mame, vă propunem o libertate totală. Alegeți opțiunea care vi se potrivește cel mai bine – un rucsac mare în care încap toate comorile sau o geantă de mână mică și elegantă doar pentru lucrurile esențiale de zi. Alegerea vă aparține!

În curând veți deveni mamă și căutați câteva sugestii interesante de stilizare pentru perioada sarcinii Sperăm că am reușit să vă transmitem câteva opțiuni interesante și că fiecare viitoare mamă va găsi ceva pentru a se simți la modă și confortabil în fiecare zi și nu numai!