Începutul anului școlar bate deja la ușă. Întotdeauna în aceste momente ne întrebăm cum să  îmbrăcăm copilul, astfel încât să aibă o ținută potrivită pentru acest eveniment festiv. Încă de la început, vă reamintim că acest tip de ținută trebuie să se remarce, înainte de toate, prin ordine și eleganță, dar în același timp copilul dumneavoastră dorește să se simtă confortabil. O ținută perfectă în prima zi de școală? Cu produsele Sinsay, crearea acesteia devine incredibil de ușoară! Cum să îmbrăcăm copilul pentru începutul anului școlar, astfel încât ținuta lui să fie potrivită atât pentru școală, cât și pentru el însuși? Iată sfaturile noastre.

Costum de gală – ce înseamnă asta?

Cândva îmbrăcămintea de gală a fost foarte tipică. Pentru fetițe, era o fustă neagră sau bleumarin cu o cămașă albă, elegantă, iar pentru băieți o cămașă albă și pantaloni de culoare închisă, de exemplu un costum de haine. De-a lungul anilor, aceste reguli au devenit din ce în ce mai puțin stricte, iar ținuta a început să-și piardă din caracterul ei elegant. Uneori, copiii vin la festivități în teniși și tricouri. Cu toate acestea, merită să păstrăm vie tradiția și să ne asigurăm că, copiii încep noul capitol din viața lor, într-o ținută potrivită. Este o zi importantă pentru fiecare dintre ei și merită să o celebrăm împreună.

De asemenea, înainte de începerea anului școlar, este bine să verificați statutul școlii, deoarece unele instituții precizează clar cum trebuie să fie îmbrăcat copilul.

Dar ce pentru fetiță?

Deși ținuta oficială de gală este o fustă de culoare închisă și o cămașă albă, aceasta poate fi ușor modificată, dar păstrând caracterul său elegant. O stilizare bună pentru începutul anului școlar? Există într-adevăr multe propuneri! Găsiți mai jos câteva dintre inspirațiile noastre.

  • Soluția tradițională: nu trebuie să vă chinuiți prea mult ca să inventați o ținută complicată. Întotdeauna vă puteți orienta spre clasic rămânând la conceptul unei fuste, cum ar fi o fustă din stofă sau tul și o cămașă albă. La această stilizare se potrivește, de asemenea, o vestă tricotată sau un cardigan.
  • La modă și elegant: o altă sugestie este înlocuirea cămășii albe cu un model de altă culoare, dar cu păstrarea stilului elegant.
  • Altă opțiune interesantă este renunțarea totală la fustă și înlocuirea ei cu o rochie. Poate constitui o ținută independentă, dar în plus, în cazul unei zile mai reci, poate fi combinată cu un cardigan.
  • Nu uitați de accesorii. O ținută de gală merită completată cu o pereche de balerini iar în cazul copiilor mici, cu colanți albi.
  • Dacă fiica dvs. se ferește cu desăvârșire de rochii și fuste, atunci problema va fi rezolvată cu pantaloni de culoare închisă, de exemplu blugi și o cămașă albă elegantă.

Ce pentru un băiat?

Același lucru este valabil și pentru stilizarea la începutul anului școlar pentru un băiat. Ținuta de bază este, bineînțeles, o cămașă albă și pantaloni de culoare închisă. Aceasta este cea mai simplă soluție, iar copilul dvs. va arăta foarte elegant. Dacă nu aveți pantaloni cu dungă, se potrivesc bine și blugii de culoare închisă.

Totuși, aceasta nu este singura opțiune posibilă! În loc de o cămașă albă, puteți opta pentru o cămașă bleumarin, de exemplu. Aceasta își va păstra caracterul elegant, dar va fi mai puțin protocolară. Indiferent de ținuta pe care o alege fiul dvs., îi puteți adăuga câteva accesorii, cum ar fi un sacou, o vestă sau sneakerși sport. Ținuta desăvârșită a băiatului pentru începutul anului școlar este gata!

Cum te îmbraci pentru începutul anului școlar? Acum știți!

Stilizarea pentru începutul anului școlar constituie o adevărată provocare, dar sperăm că acum știți ce să pregătiți pentru copilul dumneavoastră. Descoperiți colecția Back to School și asigurați-vă că aveți cu siguranță totul pentru copilul dumneavoastră! Sună ultimul clopoțel!