În mod neașteptat aveți o ieșire neplanificată? Nu știți cu ce să îmbrăcați și nu aveți timp sau chef să vă duceți mergi la cumpărături pentru o nouă ținută? Alegeți rochia neagră, chintesența clasicului. Cu toate acestea, simplitatea și universalitate acesteia necesită un cadru potrivit. Ce accesorii pentru rochia neagră ar trebui alese? Verificați cu noi!

Accesorii pentru o rochie neagră. O notă de clasic

Când ne gândim la o ținută clasică și universală, care să funcționeze în numeroase ocazii, automat ne vine în minte rochia neagră. Este o propunere atemporală și, probabil, fiecare femeie are o rochie neagră „de urgență” în garderoba sa. Clasica „mica neagră” s-a înscris pentru totdeauna în canonul modei și, în ciuda anilor, se poate spune cu siguranță că nu dispare niciodată. Ce accesorii ar trebui trebuie ales pentru a merge undeva în rochia neagră? Aflați citind următoarea postare!

Trebuie să ne amintim că, în ciuda atemporalității sale, croiala, lungimea și finisajul rochiei negre clasice s-au schimbat de-a lungul anilor. Astăzi, în lumea modei, putem găsi multe versiuni pe tema „micii rochii negre”. Lungimea variază de la deasupra genunchilor, la midi, până la maxi. Mâneci scurte sau lungi. Fie că sunt din bumbac, catifea, mătase sau din diverse alte materiale. Alegerea este imensă, dar ceea ce putem garanta este că, împreună cu accesoriile potrivite pentru rochia neagră, chiar și cea mai basică versiune a acesteia va arăta răpitor!

Accesorii pentru o rochie neagră. Genți

Gențile colorate sunt un accesoriu indispensabil în acest sezon, mai ales ca supliment la o rochie neagră. Acestea vor contrasta perfect cu negrul și vor ieși cu siguranță în evidență față de rochie. Albastrul electrizant, portocaliul suculent sau rozul iubit de femei sunt moduri sigure de a finaliza o ținută în culori. Bineînțeles, dacă aveți chef, optați pur și simplu pentru o geantă neagră, nu e nevoie să mergeți pe combinații atât de contrastante! Ce părere aveți despre stilizările noastre?

Accesorii pentru o rochie neagră. Bijuterii

Colierele, brățările și chiar inelele sunt accesorii pentru o rochie neagră. Alegând rochia neagră ca bază, puteți să exagerați cu bijuteriile. În acest sezon este incredibil de trendy să purtați nu unul, ci mai multe coliere în același timp. Alegeți trei sau patru coliere de aur sau argint și puneți-le împreună. Sunt accesorii perfecte pentru o rochie neagră de orice croială. Este incredibil de universală, așa că vă puteți alege cu încredere culoarea preferată a bijuteriilor și puteți fi sigură că vi se vor potrivi ca o mănușă.

Priviți lumea prin ochelari roz! Desigur, puteți alege și o altă culoare, important este ca aceștia să aibă modelul dumneavoastră preferată. Ochelarii pot fi, de asemenea, accesorii pentru o rochie neagră! Le puteți purta clasic, pe nas pentru a vă proteja de soare, dar și ca bentiță pentru a vă ține părul.

Pantofi

Accesoriile pentru o rochie neagră nu se rezumă însă numai la accesorii și bijuterii. Nu puteți uita de pantofii adecvați. Atunci când le alegeți, ar trebui să vă ghidați după ocazia în care le purtați și după cât de confortabil vă simțiți cu ei. Pentru ținutele cotidiene, cu siguranță poți asorta rochia neagră cu pantofi sport sau adidași. Pentru un contrast, alegeți-le pe cele albe. Acestea sunt cu siguranță bomba sezonului și un produs sigur dacă vorbim de confort. Pentru ocazii mai oficiale, pentru care doriți trebuie ales ceva mai elegant, o propunere ideală sunt balerinii comozi. Optați pentru cele negre pentru efectul „totul negru” sau pentru ceva mai puțin clasic – în nuanțe de bej. Ce ziceți de asemenea accesorii pentru o rochie neagră?

Îmbrăcăminte de exterior

Aveți nevoie de ceva de aruncat pe umeri pentru o seară mai răcoroasă? Accesoriile pentru o rochie neagră sunt menite să fie practice, așa că alege jachete și mantouri care vă vor ține la cald și vor face să vă simțiți confortabil. Dacă căutați în stilizare o relaxare, optați pentru o jachetă din jeans. Negrul asociat cu jeans este întotdeauna o combinație bună. Ai chef de un stil aspru? Optați pentru o jachetă Ramones și impresionați pe toată lumea cu vibe-ul vostru rock and roll! Ce spuneți de o cămașă albă supradimensionată pentru completarea unei rochii negre? Credem că este o idee grozavă pentru o stilizare modernă!

Pentru o stilizare mai elegantă, vă recomandăm blazerele supradimensionate. Aici puteți să dați frâu liber culorilor și să asortați la rochia stinsă portocaliul neon, verdele sau albastrul electrizant.

Adăugarea de accesorii la o rochie neagră este un domeniu larg și există multe opțiuni diferite din care puteți alege. Inspirați-vă din sfaturile noastre și asortați-vă rochia neagră preferată cu piesele care corespund cerințelor dvs. și vă garantăm că vă veți simți minunat!