Iubiți să purtați rochii de serviciu, dar nu puteți decide ce croială, culoare și lungime vi se potrivesc cel mai bine? Nu vă fie teamă să experimentați și nu vă blocați într-un cadru rigid. Vă vom arăta diferite rochii de serviciu din care puteți alege pentru a vă simți încrezătoare și confortabilă la locul de muncă. 

Alegeți lungimea corespunzătoare pentru dumneavoastră

În prezent, putem găsi pe piața modei numeroase rochii de serviciu de diferite lungimi, care sunt excelente de purtat la locul de muncă. Atunci când discutăm despre lungimea unei rochii de serviciu, ne întâlnim adesea cu afirmația comună și stereotipică că rochia de serviciu nu trebuie să fie prea scurtă. Nu trebuie să respectați tiparele impuse, dar cea mai scurtă opțiune pe care v-o recomandăm ar fi o rochie până la genunchi. Versiunile mai scurte pot fi, din păcate, incomode, necesitând mai multă atenție și grijă atunci când se vă deplasați prin birou. Lungimile midi și maxi, pe care le asociem adesea cu stilurile ușoare și aerisite de vacanță, pot funcționa bine și la serviciu. Rochia de birou trebuie să fie adaptată la înălțimea și silueta dumneavoastră și la ceea ce vă face să vă simțiți cel mai bine, iar noi vă garantăm că veți deveni regina rochiilor de birou.     

sukienka do pracy długa

Spuneți nu plictiselii de la birou!

Rochia de birou nu trebuie să fie o ținută plictisitoare asociată cu o seriozitate totală. Ne petrecem o mare parte din viață la locul de muncă, așa că merită să ne îmbrăcăm la serviciu (atâta timp cât codul vestimentar ne permite, desigur!) în culorile și modelele care ne plac cel mai mult și în care ne simțim cel mai bine.

În acest sezon, optați pentru rochii de lucru cu model, de exemplu, în atemporalele carouri sau peplum, care, în ciuda trecerii timpului, încă nu se demodează. Renunțați la culorile stinse și optați pentru modele care îmbină două culori puternice, cum ar fi verdele și portocaliul sau albastru și roz. Un model interesant de rochie de serviciu vor fi rochii de serviciu – cămașă, finisate cu un guler elegant. Acestea sunt o combinație de eleganță și de casualitate cotidiană. Acestea vor funcționa perfect în timpul întâlnirilor mari, dar și pentru munca zilnică de la birou.

Rochia pe care o alegeți pentru serviciu trebuie să fie, de asemenea, confortabilă. Dacă stați la birou timp de 8 ore, merită să optați pentru una confecționată dintr-un material respirabil și plăcut pentru piele, cum ar fi bumbacul, și să vă simțiți confortabil toată ziua.  

Accesorii funcționale și la modă pentru o rochie de serviciu

Odată ce v-ați decis să vă alegeți o rochie de birou, este timpul să vă gândiți la accesoriile potrivite. Ceea ce nu-i poate lipsi niciunei femei atunci când merge la serviciu este o geantă sau un rucsac care să conțină toate lucrurile esențiale pentru o zi lungă la birou. O atenție deosebită ar trebui acordată rucsacurilor, care concurează cu succes cu gențile clasice de mulți ani. Aceștia nu mai sunt considerați ca fiind doar un accesoriu sportiv, ideal pentru o excursie sau pentru sala de fitness. Sunt confortabile de purtat, încăpătoare și pot servi cu îndrăzneală drept accesoriu la modă, chiar și cu o rochie de birou elegantă. Gențile shopper de asemenea funcționează bine și ca accesoriu la o rochii de serviciu, în care încap toate lucrurile indispensabile, de la un laptop și până la o cutie de cu mâncare și o sticlă de apă.

În ceea ce privește pantofii pe care îi asociați cu rochia de serviciu, noi optăm pentru o libertate totală. Dacă sunteți adepta unui stil mai lejer, sportiv, asortați o rochie cu model cu guler cu sneakerși albi cu talpă înaltă. Elegant la locul de muncă? La rochia basic neagră cu mânecă lungă asociați botine clasice de toamnă cu toc.

Alegerea unei rochii de serviciu este o adevărată provocare. Inspirați-vă din propunerile noastre și găsiți pe aceea care vă satisface toate așteptările și vă face să vă simțiți elegant și confortabil la locul de muncă.