Vreți să accentuați propriul stil? Optați pentru ochelarii la modă! În acest articol, veți afla cum se aleg ochelarii care să se potrivească formei feței dumneavoastră, astfel încât să arătați impecabil în ei. Ochelarii pentru bărbați și ochelarii pentru femei nu sunt numai un accesoriu pentru corectarea vederii și protejarea ochilor de soare. Este, de asemenea, un accesoriu care dă un ton potrivit stilului dvs. Alegerea corectă va sublinia frumusețea dvs. și vă va corecta forma feței. La Sinsay veți găsi cele mai la modă modele la prețuri atractive – de la 15,99 RON perechea!

Aflați cum se aleg ochelarii care să se potrivească cu stilul ales. Cunoașteți regulile privind cum trebuie aleși ochelarii pentru fața dvs., astfel încât să nu-i perturbeze proporțiile și să pună în evidență ceea ce este mai frumos în ea.

Ce ochelari pentru fața dvs.? Cunoașteți-vă mai întâi trăsăturile!

Dacă vă puneți întrebarea „Ce fel de ochelari se potrivesc feței mele?”, răspunsul este -„depinde în primul rând de trăsăturile feței”. Există o modalitate foarte simplă de a afla ce formă are fața dvs. Cum anume? Periați-vă părul neted – îl puteți strânge într-o coadă de cal și în plus folosiți o bandă de păr pentru a-l strânge mai mult. Stați în fața unei oglinzi și folosiți, de exemplu, un ruj, pentru a vă contura conturul feței. Gata!

Cele mai frecvente forme ale feței sunt:

  • pătrată,
  • alungită,
  • ovală,
  • rotundă,
  • triunghiulară.

Odată ce cunoașteți forma feței, este timpul să alegeți ochelarii ideali pentru dumneavoastră!

Ce ochelari pentru o față pătrată?

Fața pătrată se caracterizează prin aceeași lățime a frunții și a maxilarului. De asemenea, are pomeții și linia maxilarului puternic definită.  Pentru a o îmblânzi puțin, alegeți rame rotunjite. Ochelarii rotunzi, ovali, tip ochi de pisică sau de aviator merg bine. Cel mai important este să evitați ramele colțuroase, care accentuează trăsăturile dure ale feței.

Ce ochelari pentru o față rotundă?

Cum arată o față rotundă? O puteți recunoaște după fruntea joasă, bărbia rotunjită, liniile delicate și obrajii plini. În cazul acestor trăsături faciale funcționează bine și regula contrastului. Pentru un plus de caracter, alegeți ochelari pătrați sau dreptunghiulari..

Ce ochelari pentru o față triunghiulară?

Care sunt caracteristicile unei fețe triunghiulare? Puteți recunoaște această formă după fruntea largă, pomeții puternic definiți și bărbia îngustă și ascuțită.  Cum se aleg ochelarii pentru acest tip de față? Cel mai bine este trebuie ales ochelari rotunzi și ovali sau rame de tip ochi de pisică. Acestea vor atenua orice margini ascuțite.

Ce ochelari pentru o față alungită?

Fața alungită, cunoscută și sub numele de față dreptunghiulară, îmbină trăsăturile feței pătrate și ale feței ovale. Se caracterizează printr-o lățime similară la fiecare înălțime, cu o linie a părului dreaptă și o frunte destul de înaltă. Doriți să adăugați puțină expresie pomeților și să distrageți atenția de la trăsăturile părții superioare și inferioare ale feței? Alegeți rame rotunde sau ovale care se extind dincolo de conturul său, cum ar fi cele de tip aviator. Pot fi, de asemenea, modele pătrate și dreptunghiulare cu margini ușor rotunjite. Vor fi perfecți wayfarerii cu rame groase.

Ce ochelari pentru o față ovală?

Se poate spune că o formă ovală este o față ideală la care se potrivesc majoritatea modelelor de pe piață. Nu este nevoie să vă limitați – veți arăta minunat cu ochelari ovali, rotunzi, dreptunghiulari, wayfarer, pătrați, ochi de pisică sau pilot. Alegeți ce doriți – verificați acum oferta de ochelari disponibilă la Sinsay!

Cum se aleg ochelarii de soare?

Atunci când alegeți ochelarii de soare, luați în considerare, în plus, culoarea lentilelor. De aceasta va depinde nu numai efectul final de stilizare, ci și protecția ochilor împotriva razelor UV. La Sinsay găsiți ochelari de soare de culoare:

  •  negru clasic,
  •   bej,
  •   roz,
  •  violet,
  •  roșie,
  •  maro,
  • portocaliu și altele.

 

În sortimentul nostru, avem ochelari pentru femei și bărbați, cu lentile unitare și gradiente, la prețuri începând de la 15,99 RON. Pentru un preț atât de mic, veți obține un accesoriu unic, care vă va sublinia perfect stilul și vă face să ieșiți în evidență din mulțime! Acum știți cum se aleg ochelarii. Vizualizați modelele disponibile în oferta noastră și alegeți-l pe cel care vă exprimă cel mai bine personalitatea.