Cămașa se potrivește nu numai stilizărilor elegante. Aflați cum trebuie purtată cămașă zi de zi cu blugi, pantaloni scurți de ciclism, o rochie cu bretele și chiar treninguri.

O cămașă cu guler este atemporală și versatilă. Dacă până acum ați folosit-o doar în stilizări formale, asigurați-vă că veți vizualiza ideile prezentate de noi. Vezi cum să porți o cămașă într-o ediție casual – cu blugi, treninguri, pantofi și pantaloni scurți de ciclism, rochii cu bretele subțiri și pantaloni eleganți. Nu este totul! Vă sugerăm, de asemenea, cum trebuie purtată cămășa oversize și o cămașă în carouri.

Cum să porți o cămașă de damă cu pantaloni?

Te întrebi cum trebuie purtată o cămașă cu pantalonii tăi preferați? Pentru întâlnirile oficiale, este cea mai bună o cămașă din material de înaltă calitate. O poți combina cu pantaloni sifonați – în special cu cei cu craci largi. Populare sunt de ex. Stilizarea într-o singură culoare din cap până în picioare, de ex., compleu negru sau alb. Și ce cămașă să alegi pentru pantaloni gri? Albă, neagră sau colorată – fără modele sau cu un model interesant – oricare va fi bună. Cum trebuie purtată o cămașă de damă cu pantaloni – în pantaloni sau scoasă în exterior? Depinde. Dacă doriți să obțineți efectul de eleganță nonșalantă și să modificați natura formală a stilizării, purtați-o în exterior. Îți place să te joci cu moda? Alege un costum bărbătesc și o cămașă oversize, așa cum fac trendsetteri pe Instagram. De asemenea, poți combina o cămașă elegantă cu pantaloni de trening și pantofi sport. Ce zici de o cămașă și partea de jos a ținutei într-o culoare asortată? Aceasta este o idee grozavă de stilizare! Mizați pe cămăși în culori puternice, intense – este un adevărat hit în acest sezon!

Este cămașă de damă sub rochie o idee bună?

Fascinația pentru moda anilor 90 ai secolului XX nu slăbește! În garderoba unei adevărate fashioniste, nu pot să lipsească rochiile de vară cu bretele subțiri, așa-numitele macaroane. Este o ținută ideală de purtat singură, dar și o bază pentru o stilizare extraordinară. Cum trebuie purtată o cămașă cu o rochie? Nu vă faceți griji pentru reguli! Asortați rochia cu o cămașă de damă în culoarea și cu modelul preferat, oversize sau pentru bărbați.

Suflecați mânecile, desfaceți nasturele de la decolteu și întindeți gulerul. Asortați pantofii la modă, de ex., pe platformă, și mergeți în oraș! Într-o astfel de combinație, nu numai cămășile clasice vor fi perfecte, ci și modelele cu gulere decorative, de ex., cu volan. Ce culoare să alegeți? Decizia o lăsăm dvs.. O puteți asorta la culoarea rochiei sau să alegeți principiul contrastului! Cum să suflecați mânecile cămășii pentru a le face să arate bine? De preferință de trei ori lungimea manșetelor sau deasupra cotului.

Cămașă cu blugi – un clasic atemporal!

Te întrebi cum trebuie purtată o cămașa cu blugi? Răspunsul este simplu – așa cum doriți! Combinația de blugi albaștri cu o cămașă albă este una dintre acele soluții de modă care nu se va demoda niciodată. Ba mai mult, în acest sezon merită înlocuit clasicul alb cu cămăși în culori intense dopamine colors – portocaliu, fucsia sau verde. Poți să ascunzi cămașa în talia pantalonului sau să o lași lejer peste buzunare. Dacă preferați hainele casual și de stilizările largi, suflecați mânecile și  faceți un nod în partea de jos a cămășii! În varianta semi-formală, va fi perfectă o cămașă parțial introdusă în pantaloni, asortată cu tocuri înalte sau sneakers la modă, precum și un trenci și o eșarfă care cu siguranță vor adăuga stilizării  eleganță.

Cum trebuie purtata cămășile oversize?

Îți este greu să creezi o ținută modernă cu cămăși oversize? Ne grăbim să Te ajutăm! Îți sugerăm cum trebuie purtată o cămașă oversize de damă și cămașa oversize pentru bărbați. Le poți trata ca pe haine exterioare. Îmbrăcați dedesupt un top strâns, de preferință scurt. Un astfel de set arată grozav cu pantaloni scurți sau pantofi de ciclism. Este vreme frumoasă afară? Îmbrăcați-vă cu un top de la bikini și pantalonii scurți preferați și completați stilizarea cu o cămașă descheiată! Aceasta este o idee grozavă pentru stilul de vară!

Dacă cămașă este destul de lungă, folosește-o ca rochie – cu curea în talie. Cauți idei pentru zile mai răcoroase? Trendsetter-ele de pe Instagram împărtășesc ideile pentru cămăși oversize. Ele sunt combinate în stilizările lor cu pantaloni largi din țesătură cu modele mici, de ex., brăduț. Cardiganele oversize, vestele din lână sau hanoracele sunt stratul superior, iar picioarele pe picioare poartă mocasini sau sneakers cu platformă.

Cum trebuie purtată o cămașă în carouri?

Cămășile în carouri nu ocupă momentan cele mai înalte poziții în combinațiile must-have din modă. Dar asta nu înseamnă că sunt demodate! Sunt – ca o cămașă albă – elementul vestimentar pe care merită să îl ai mereu în garderobă. Modelul lor este în mod clar asociat cu relaxarea și timpul liber. Cum trebuie purtată o cămașă în carouri? Ca standard poți combina versiunea de damă cu blugi și un tricou. Dacă preferi stilizările neconvenționale, poartă o cămașă în carouri cu o fustă. De asemenea, perfecte vor fi modelele prinse cu nasturi sau suprapuse din denim, piele de căprioară, precum și bumbac gros sau țesătură cu un amestec de lână. Preferi pantalonii? Alege cele cu craci largi și catifea. Puteți purta și o cămașă în carouri sub un pulover, de ex., cu împletituri și o țesătură groasă, sau în combinație cu o fustă din tul!

Știi cum trebuie purtată o cămașă?

Știi deja cum trebuie purtată o cămașă? Grozav! Verifică ce modele și culori te așteaptă în oferta noastră la cele mai bune prețuri. Privește cu atenție fotografiile – stiliștii noștri știu exact ce este la modă.