prezent na roczek

Prima zi de naștere este întotdeauna o ocazie specială care necesită un cadru adecvat. Căutați o idee de cadou pentru copilul de un an? Wow, a trecut deja un an de când micuțul este pe lume! Va fi o zi de naștere specială! În acest timp, copilul a trecut printr-o metamorfoză uriașă, de la un omuleț culcat la un copil foarte activ. Cu toate acestea, pe măsură ce crește, cresc și cerințele pentru un cadou destinat unui copil de un an. Deci, ce trebuie să alegem ca daruri pentru un copil de un an?

Ce trebuie să aveți în vedere alegând un cadou când copilul dvs. împlinește un an?

Bucuria din ochii unui copil mic este una. Dar mai sunt și alte câteva lucruri care trebuie luate în considerare când se alege un cadou pentru un copil care împlinește un an. 

  • Siguranța. Acesta este cel mai important aspect în ceea ce privește orice cadou pentru un copil de un an. Înainte de a vă decide asupra unui anumit cadou, verificați dacă acesta nu conține părți pe care copilul mic le-ar putea din greșeală înghiți . Alegeți, de asemenea, jucării pentru băieți și jucării pentru fetițe care sunt marcate pentru vârsta lor.
  • Durabilitatea. Copiii de un an nu au încă mișcări bine coordonate. În plus, ei încă explorează lumea, așa că vor testa cu siguranță durabilitatea cadourilor primite. Așadar, înainte de a face un cadou, verificați cu atenție calitatea realizării acestuia.
  • Materialul. Este bine ca orice cadou pentru un copil de un an să fie fabricat din materiale naturale și plăcute la atingere. Pielea copilașului este încă sensibilă, iar țesăturile aspre pot provoca iritații neplăcute.
  • Practicitatea. Un cadou practic pentru un copil de un an poate fi numai o jucărie? Bineînțeles că nu! Poate fi vorba și de accesorii sau haine! Așadar, atunci când alegeți un cadou pentru un copil de un an, merită să vă consultați în prealabil cu părinții micuțului.
  • Genul. Acum încep să apară primele preferințe ale copilului. Așadar, adaptați cadoul pentru prima aniversare la gusturile în formare ale fetiței sau băiețelului.

Bine, Bine, dar ce trebuie cumpărat la prima aniversare încât copilul (și părinții lui) să fie mulțumiți? Verificați propunerile noastre!

Ce se poate cumpăra când fetița împlinește primul an de viață?

Dacă vă gândiți ce să cumpărați fetiței pentru aniversarea de un an, vizitați raionul de îmbrăcăminte. Vă recomandăm în special secțiunea cu rochii și fuste. Fetița voastră aleargă toată ziua prin grădină și se joacă de-a micul explorator al lumii mari? Cumpărați-i neapărat niște pantaloni comozi și o bluză – își va petrece timpul liber confortabil!

Pentru a completa stilul, puteți alege, de asemenea, niște pantofi confortabili pentru fetițe ca un cadou pentru copilul dvs. de un an. Există mai multe tipuri din care puteți alege. În această etapă, copilul mic începe să facă primii pași, așa că veți combina plăcerea cu utilitatea. Bineînțeles, nu putem uita de jucării! Descoperiți ursuleții noștri din pluș, jucăriile senzoriale, cărțile și alte gadgeturi care vor încânta orice copilaș!

Ce se poate cumpăra când băiețelul împlinește un an?

Micul tău sărbătorit este un fan al lui Mickey Mouse, Winnie the Pooh sau Chip & Dale? Alegeți apoi haine cu personajele iubite din basme! Le veți găsi în raionul de îmbrăcăminte, la prețuri începând de la 9,99 zloți. Micuțul va fi încântat când va vedea un astfel de cadou!

Un cadou practic pentru un băiat de un an va fi, de asemenea, multi-pachetele de haine. De ce? Pentru că micii cuceritori se vor murdări adesea în timpul explorării lumii! De aceea, merită să aprovizionați copilașul cu multe haine. Mai ales că astfel de multi-pachete sunt foarte avantajoase – prețurile încep de la 19,99 RON și veți găsi în ele mai multe bucăți de tricouri, body sau pantaloni scurți!

Pentru băieței avem și o secție de jucării! Alegeți chiar acum jucăria de pluș preferată, care va deveni prietenul copilului dumneavoastră mulți ani de acum înainte. Veți găsi acolo și alte jucării senzoriale, cărticele sau păturici care cu siguranță îl vor încânta pe sărbătorit.

Sărbătoriți împreună acest moment deosebit! Fie ca darul pe care îl alegeți pentru copilul de un an să devină un obiect care nu numai că vă va aduce un zâmbet pe buze, ci și amintiri plăcute. Vizitați colecția disponibilă pe Sinsay!