Ce se poartă cu rozul pudră? Culorile pastelate nu au ieșit din modă de mult timp, iar femeile le aleg adesea atât pentru fiecare zi, cât și pentru ocazii speciale. Sunt delicate, subtile și adaugă o notă de farmec și grație stilului personal. În paleta culorilor pastelate se remarcă rozul de pudră. V-ați săturat de hainele basic? V-ați săturat de alb și negru? Această culoare va fi o opțiune excelentă pentru dvs. Ce se poartă cu rozul pudră? Este timpul să mizați pe rozul pudră și să introduceți în garderoba dvs. o tușă din această culoare extrem de actuală! În ciuda delicateții și subtilității sale, rozul pudră este în continuare o culoare care cu siguranță scoate în evidență orice persoană care o folosește. Cum o puteți îmbina ca să obțineți un efect deosebit? Vă arătăm cum!


Rozul pudră în roluj principal

Ce se poartă cu rozul pudră? Pentru o îmbinare bună a rozului cu alte culori și elemente, trebuie să optați pentru o singură piesă vestimentară în această culoare și să completați ținuta cu culori mai stinse. Schimbați tricoul alb clasic cu unul roz pudră, – acesta va fi baza imaginii dvs, și vedeta din primul plan. Pentru partea de jos, alegeți una dintre  opțiuni:

1. Pantaloni negri – aceasta este cea mai opțiunea cea mai Basic, ideală pentru cei care apreciază opțiunile clasice. Dacă aveți chef, însă, puteți face o mică nebunie și trebuie ales pantalonii cu cracul evazat, incredibil de trendy în acest sezon – curaj!

2. Blugi albi – roz și alb? Bineînțeles că da! Această combinație subtilă și neobișnuită este chintesența delicateții și ușurinței. Excelentă în special pentru vară.

3. Blugi – stilizarea cu jeans pur și simplu nu poate da greș. Aproape orice se potrivește cu jeans, iar rozul pudră este cu siguranță una dintre aceste opțiuni. Alegeți pantaloni din jeans sau puneți-vă un tricou roz cu o geacă din jeans și veți obține  stilizarea casual.

Ce se poartă cu rozul pudră? Total look

Ce se poartă cu rozul pudră? Pentru fanii soluțiilor de modă ceva mai îndrăznețe, recomandăm un aspect roz pudră total. Rochiile în această culoare sunt o soluție excelentă dacă nu vrem să ne gândim prea mult la alegerea stilului. Merită să mizați pe modelele cu volănașe sau pliuri delicate, care se detașează de clasicele croieli drepte și sunt perfecte și pentru ocazii mai formale, cum ar fi nunțile, botezurile sau comuniunile. Aveți chef de un pic de dezinvoltură? Avem ceva special pentru dvs. – un set de trening roz pudră. Este excelent pentru odihna acasă, dr și pentru purtarea zilnică. La locul dvs. de muncă există un cod vestimentar strict? Surprindeți pe toată lumea și arătați că hainele confortabile și casual sunt potrivite și pentru birou.  Asortați de data aceasta treningul roz pudră cu o cămașă albă clasică și simțiți-vă confortabil acasă, la serviciu și oriunde doriți.

Accesorii și pantofii

Ce se poartă cu rozul pudră? Ținutele care se bazează pe rozul pudră nu au nevoie de accesorii puternice, ci doar de ceva care să le pună în evidență. Dacă sunteți o fană a combinațiilor îndrăznețe, puteți combina rozul pudră cu culori mai puternice, cum ar fi roșul, ceea ce oferă expresie stilizării și care vă va scoate cu siguranță în evidență din mulțime. Ce pantofi alegeți? Adidași albi! Acestea vor fi un finisaj bun atât pentru stilurile în care culoarea roz pudră este combinată cu jeans, cât și pentru look-urile totale. Bijuteriile sunt, de asemenea, un accesoriu excelent. Alegeți coliere și cercei delicați, care să nu atragă prea mult atenția, dar să completeze stilizarea. Dacă iubiți accesoriile, puteți adăuga  la look o bentiță roz pudră, fie în aceeași culoare, fie, pentru contrast, în negru sau albastru.


Știți deja cu ce să îmbinați rozul pudră în ținutele voastre?

Sperăm că după ce veți citi articolul nostru nu veți mai avea probleme cu răspunsul la această întrebare! Sperăm ca această culoare să intre definitiv în paleta cromatică a garderobei dvs. și să creați ținute extrem de reușite cu ea!