Dacă în urmă cu câțiva ani cineva ar fi spus că rochie și teniși ar fi o combinație super la modă, s-ar fi făcut de râs. Cine poate purta teniși cu rochie? Practic toată lumea! Moda poate surprinde și astăzi la fiecare pas putem vedea rochii casual și elegante cu teniși su rochie multicolori. Ce este acest fenomen? Nu este doar o opțiune convenabilă ci un duo foarte elegant. Aceste tipuri de pantofi adaugă un strop de  nonșalanță la eleganță. Au fost un simbol al rebeliunii și al vieții luate în glumă, acum sunt o propunere ideală pentru femeile pentru care un sentiment de libertate în exprimare este important. 

Teniși cu rochie mini, midi sau maxi?

Rochii mini, midi, maxi cu teniși – hit sau kitsch? Încercăm să evităm acest tip de judecată, pentru că cel mai important este să te simți bine în ținuta ta. Stilul este menit să te exprime. Combinația dintre o rochie mini și un pantof sport este un duo bun dacă vrei ca rochia ta să fie de distracție, dar nu provocatoare. Pentru o alungire optică delicată a picioarelor, alege teniși mai decupați.

Daca iti plac rochiile midi, dar iti este teama ca vor deveni prea formale cu pantofii cu toc înalt, atunci tenișii vor fi soluția perfectă. În acest caz merg și teniși mai înalți dar și cei decupați. Este o soluție care dă o stilizare mai lejeră, iar tu poți combina eleganța cu confortul.

Teniși cu rochie mini i – ok. Teniși cu rochie- ok. Rochie maxi cu teniși? OK! Și chiar foarte OK! Cu siguranță ne place cel mai mult această combinație. Cel mai bun efect îl vor obține femeile înalte, cu picioare lungi, pentru că uneori este penibil pentru ele să poarte tocuri înalte din cauza înălțimii lor. În acest fel, primesc o rochie grozavă într-o versiune confortabilă. Amintiți-vă, totuși, că fiecare femeie va arăta fantastic în această combinație. Poate fi o propunere casual dar și puțin nebunească dacă se adaugă elemente elegante. Și va fi un hit!

Ce culoare de teniși este cea mai bună?

Știți teniși cu rochie înseamnă o opțiune grozavă. Acum rămâne întrebarea: ce culoare va fi cea mai potrivită? Dacă ezitați, cel mai sigur este să optați pentru clasic. In cazul acestui tip de pantofi asortați la rochie teniși cu rochie albi. Se potrivesc oricărui stil, așa că alegându-i poți fi sigură că vei arăta bine. Totuși, dacă ai chef de puțină nebunie pariază pe modele colorate, nu va fi nimic imposibil pentru tine. Unele modele au imprimeuri sau supratipărire – bucură-te de aceștia! Asortează-i cu restul accesoriilor și arată cine ești.

Rochie și teniși înseamnă fără îndoială un duo care va funcționa în multe situații. Poți păstra caracterul elegant al stilului și, în același timp, îi poți adăuga lejeritate. Va merge atât pentru birou (dacă nu ai un cod vestimentar strict definit), pentru o ieșire cu prietenii sau o întâlnire. Pur și simplu nu poate lipsi din garderoba ta!