În ce constă fenomenul genți bej? Este un must-have absolut în fiecare colecție pentru femei, elegant și  universal, așa încât se potrivește oricărui stil. Gențile bej se pot combina cu orice nuanță, așa că atunci când habar nu ai ce accesorii să adaugi, o geantă de mână bej este întotdeauna o idee grozavă.

O tendință care nu se demodează niciodată

Gențile de mână bej sunt de ani de zile în topul tendințelor actuale. Se spune că universalitatea lor bate chiar și modelele clasice, negre. Bejul este o culoare care poate fi comparată cu o bază pe care o poți combina cu stilizări în alte culori, precum și cu modele sau imprimeuri. Există atât de multe posibilități pentru un perfect match! Indiferent de anotimp, de sezon sau de tendințele actuale – este un produs care va arăta mereu grozav.În plus, poți asorta gențile de damă bej la mai multe stiluri. Le poți combina cu ținute de seară și de business, adăugând clasă ținutei tale. Le poți combina cu accesorii casual, precum blugi și un top, dar și cu o rochie de party. Orice ocazie este bună pentru genți bej.

Ce accesorii la gențile bej?

Soluția este extrem de simplă, deoarece geanta bej, cu simplitatea și minimalismul ei, se potrivește atât nuanțelor calme, atenuate, cât și culorilor nebunești, strălucitoare. Caracterul său universal o face un duo perfect atât cu tocuri înalte, cât și cu teniși casual. Depinde de tine ce va exprima ținuta, așa că uită de limitările modei.

Mitul că pantofii și gențile trebuie să fie de aceeași culoare se repetă foarte des. Nimic mai greșit! Sigur, poți folosi această soluție, dar nu trebuie. În prezent, moda poate fi surprinzătoare, oamenii amestecă stiluri diferite pentru a crea ceva individual. Uită de reguli și alege accesoriile după cum simți.

Cum să faci un styling cu o geantă bej?

Există multe posibilități de  styling cu o geantă de bej, pentru că nimic nu te limitează. Totuși, dacă nu aveți idei, iată câteva!

  • Genți bej pentru vară: asortează un tricou cu pantaloni scurți si sandalele preferate, joase sau cu tocuri înalte. Gata!
  •  Genți bej pentru o nuntă: combină o geantă bej cu o rochie în culori pastelate, precum roz pudrat, nud, albastru. Ne plac astfel de combinații!
  • Genți bej întâlnire: alege blugii tăi preferați cu o cămașă albă băgată în pantaloni. Pantofi sport sau tocuri înalte. O geantă bej va fi cireașa de pe tort.

Este timpul să-ți creezi propriul styling! Vino cu propriile tale idei și urmează moda în fiecare zi! O geantă bej va deveni un element inseparabil. Dacă nu ai încă o geantă bej în garderobă, trebuie să o cumperi. Va merge bine cu orice styling, iar tu o vei aprecia mai ales in momentele in care trebuie să completezi rapid o ținută și nu ai timp să te gândești la ce accesorii să alegi. Cele clasice sunt cele mai bune.

Acum știi că o geantă bej este un adevărat succes în fiecare sezon. Găsește modelul perfect pentru tine și oferă-ți acest accesoriu de încredere.