Vă place să vă înconjurați de frumusețea clasică în stil confortabil? Aflați cum să realizați un design în stilul glamour modern fără să cheltuiți o avere.

Glamour – ce fel de stil este acesta?

Nu este întâmplător faptul că începuturile stilul glamour coincid cu dominația curentului Art Deco din anii 1930. În timp ce designul sofisticat a devenit o prioritate în artă, în cultura populară gloria hollywoodiană a devenit un obiect de adorație. Marile vedete, covoarele roșii, bijuteriile și limuzinele au trezit în oamenii obișnuiți dorul pentru varianta mai bună a realității.

Designul interior a absorbit rapid aceste aspirații, și stilul glamour a intrat cu avânt în vilele și în apartamentele bogătașilor. Din fericire, odată cu trecerea timpului, tendința modernă a devenit populară și accesibilă tuturor. Vreți să vă viziteze și pe dumneavoastră? Cu colecția noastră glamour, puteți realiza visul posedării unei case frumoase fără să depășiți bugetul.

Chintesența stilului glamour – o cameră de zi pentru iubitorii de lux

Sclipire, strălucire, șic, moliciune și confort – acești termeni rezumă perfect stilul glamour de interior. Camera de zi și bucătăria trebuie să emane o eleganță care să încânte oaspeții și să permită familiei să se relaxeze. Mobilierul de odihnă este capitonat cu tapițerie exclusivă care amintește catifeaua, velur sau satin – atât de confortabilă încât îți vine să o mângâi. Nuanțele de albastru, verde sau negru saturate de pigmenți amintesc de hotelurile cu 5 stele. Merită să cumpărați o pernă elegantă sau o pufă ca să adăugați imediat o notă de farmec în stilul glamour interiorului dvs.!

În contrast cu textilele moi se află metalul auriu, care oferă lux, dar este în același timp optimist. Acest tip de finisaj se repetă în multe piese de mobilier și accesorii în stil glamour. Printre exemple se numără rafturile de perete din metal și lămpile elegante, inspirate de trendurile industriale, dar într-o manieră uimitoare și exclusivă.  

Dormitor luxos, baie elegantă

Aveți deja camera de zi de vis? Stilul glamour  poate să-și găsească loc și în dormitor, unde vor face plăcute chiar și trezirile dis de dimineață. Materialele textile moi și elegante, aranjate cu fantezie și imaginație pe pat, atrag cu promisiunea unei odihne confortabile și, în același timp, fac ca interiorul să fie intim.  Puteți îmbina pleduri și perne de diferite culori! Un dormitor în stilul glamour va câștiga în prestigiu dacă vor apărea în el pasteluri perlate și tonuri de albastru marin sau gri. O completare a întregului vor fi coșurile de depozitare cu un design similar, datorită cărora interioarele dvs. vor rămâne ordonate.

Și pentru ca fiecare dimineață să fie una specială, asigurați-vă că baia dvs. este decorată corespunzător. Stilul glamour apreciază în mod deosebit modelele marmorate, care sunt completate perfect de accesorii aurite – de la dozatoare de săpun la perii de toaletă cu adevărat luxoase. Nu uitați că, cheia succesului interiorului constă în detalii. La Sinsay găsiți accesorii practice la prețuri atractive, dar cu acel efect trecător de design hedonic! 

Stil funcțional glamour? Bucătărie cu rafinament

Dacă deja vă relaxați și dormiți ca un star de cinema, de ce să nu luați masa cu clasă? Bucătăria în stilui glamour imbină funcționalitatea cu eleganța, făcând mesele zilnice mai plăcute pentru familie. Leitmotivul este aurul, care este foarte ușor de încorporat în designul veselei și ustensilelor de bucătărie  Colecția Glam de la Sinsay va înveseli decorul minimalist și cu un cost redus adăuga farmec micului dejun și prânzului. Pe rafturile deschise puteți expune recipiente practice pentru cafea, zahăr sau ceai, cu detalii aurite. Serviți sandvișurile pe o farfurie rafinată cu margine strălucitoare, care vă poartă pentru o clipă într-o lume a luxului. Nu fiți surprins dacă dintr-o dată totul va avea un gust mai bun!

Accesorii glamour la modă 

Nu există încăpere, perete sau piesă de mobilier care să nu pot fi făcute un pic mai șic. Cu puțină cheltuială, puteți transforma o cameră de zi obișnuită, un dormitor sau o bucătărie într-un aranjament în stilul glamour. Accesoriile glamour trebuie să se completeze reciproc pentru a evita haosul. Dacă vă limitați la o singură colecție, veți fi sigur că nu comiteți nicio greșeală în designul interior. Un organizator geometric elegant pentru organizarea memoriei și a sarcinilor viitoare, se va potrivi perfect cu un coș auriu cu același design. Pe comodă, puteți așeza o ramă foto tapițată și o lumânare parfumată exclusivistă într-un borcan de sticlă decorativ – astfel de seturi ajută la finisarea perfectă a amenajării camerei de zi. Stilul glamour este atemporal, așa că nu trebuie să vă faceți griji că aranjamentul va deveni învechit. Eleganța și luxul sunt întotdeauna la mare preț!