O geantă de mână de damă este un accesoriu practic, și în același timp un accesoriu care completează orice stil. Ce genți de vară sunt la modă acum?

Multe femei nu-și pot imagina să iasă din casă fără o geantă de mână. Destul de des ajungem la acest accesoriu din necesitate. Marea majoritate a ținutelor de damă nu au buzunare la fel de mari precum cele de la pantalonii sau gecile bărbaților. Și din moment ce de geanta de mână este greu de scăpat, există reguli cu privire la potrivirea genții de mână cu restul garderobei dvs.? Ce genți de damă să alegi dacă dorești să urmezi tendințele modei?

Cum să alegi genți de vară ideale?

Dacă te gândești să alegi o geantă de mână de vară, avem o veste bună pentru Tine! Principiul conform căruia genti de vară trebuie să se potrivească cu pantofii a fost abandonat de mult. Singurul lucru care merită reținut atunci când alegeți o geantă de vară este combinația potrivită de nuanțe – dacă pantofii sunt într-o nuanță pastelată, de albastru rece, geanta de mână trebuie păstrată, de asemenea, într-o culoare rece (de ex., lavandă). Cu toate acestea, vă puteți permite și combinații contrastante: negru cu alb, albastru cu roz, portocaliu cu verde – nu vă fie teamă de combinații îndrăznețe!

Dacă preferați culori expresive precum fuchsia, verde de sticlă sau portocaliu suculent, îmbrăcați doar astfel de pantofi și o geantă de vară. În plus, culoarea și materialele accesoriilor și garderobej pot fi amestecate liber între ele. Dacă doriți ca stilul să fie mai oficial, evitați să amestecați diferitele imprimeuri de pe pantofi și genți de vară. Pentru pantofii cu model în dungi sau buline, alege o geantă simplă, fără modele. Pe de altă parte… De ce să nu amesteci imprimeurile? Această opțiune este posibilă și dacă doriți să obțineți o combinație extrem de originală!

Genți de vară de damă – shopper nu numai pentru plajă

În 2022, încă sunt la modă gențile noastre preferate și foarte funcționale. Sunt mari, expresive și foarte încăpătoare și, datorită acestui lucru, extrem de practice. Vor fi perfecte atât pentru plajă (va încăpea cu ușurință o sticlă de apă de băut, o carte, cremă de protecție solară sau o eșarfă pentru o zi cu vânt la mare), la serviciu, pentru cumpărături mici și ieșiri mai mari. Gențile shopper conferă întregii ținute un aspect „scump” (în sensul bun al cuvântului), elegant. Acestea sunt modele care pot fi găsite în colecțiile designerilor și brandurilor de modă scumpe. Cu toate acestea, puteți cumpăra cu ușurință acest tip de genți de vară la prețuri mult mai accesibile! Vara, sunt perfecte gențile mari care se vor potrivi cu toate


Genți de vară – varianta mini

Pe lângă gențile mari, de dimensiuni maxi, și gențile mai mici sunt la modă și apreciate. În această vară, două modele domină printre gențile de vară mai mici – geanta baguetă și geanta saddle bag. Acest fason de genți de vară combină dimensiunea compactă și versatilitatea. Bagueta și geanta saddle bag se potrivesc cu orice ținută! Moda genților de vară saddle bag de damă a devenit populară în anii 1990. „Saddle” înseamnă șa. Într-adevăr, gențile sunt oarecum similare ca formă – partea inferioară a genții este rotunjită, iar partea superioară este teșită. Pot fi confecționate din imitație de piele (modelul de geantă de vară din oferta Sinsay din piele ecologică se remarcă printr-o textură tipică de piele naturală). Geanta de vară va atrage atât iubitorii de clasic, cât și pe cei cărora le place să experimenteze. Joacă-te cu convenția modei și combină geanta saddle bag cu îmbrăcăminte și accesorii în stilul anilor 90!

Geanta baguett, de asemenea, a căpătat popularitate în anii 90. Are o formă clasica, alungită. Gențile baguett de umăr de vară disponibile în mai multe culori vor adăuga o notă modernă fiecărei ținute, indiferent dacă alegi varianta colorată sau neagră. În stilizări minimaliste, lanțul genții poate înlocui bijuteriile. Un astfel de înlocuitor pentru bijuterii va fi deosebit de util în zilele caniculare, când fiecare element suplimentar de pe decolteu (de ex., sub forma unui colier mare) provoacă disconfort. Dacă nu îți plac elementele metalice și prețuiești simplitatea, poți alege o geanta baguett crem cu curea. Mizați pe culori expresive care vor fi perfecte pentru zilele de vară! Ce zici de o geantă baguett colorată, cu curea confortabilă și un mini portofel atașat suplimentar? Este un adevărat hit al acestei veri!

Împletitură romantică ca geantă de vară

Multe persoane asociază vara cu pălăriile de paie. Gențile împletite atârnate pe umăr sunt o completare perfectă a stilizării cu un astfel de accesoriu. Totuși, dacă acest tip de combinație nu te convinge, poți alege  o geantă țesută. Este un fel de geantă de vară care se potrivește perfect cu rochiile aerisite, subțiri. O poți completa atât cu stilizări casual, cât și cu stilizări de seară. De asemenea, puteți combina gențile țesute (atât gențile pentru cumpărături, cât și gențile rotunde) cu blugi pentru o seară în oraș, pentru o plimbare prin pădure sau pentru un grătar. În această perioadă a anului va fi perfectă pentru toate stilizările.

Genți de mână de vară de damă – un accesoriu practic pentru ani de zile!

Mari și mici, dreptunghiulare și rotunde, material matlasat sau imitație de piele – o geantă de mână de damă este un element inseparabil al ieșirilor mari și a celor mai mici, atât în oraș, cât și în suburbii. Se potrivește bine cu cămăși, blugi, rochii aerisite și pantaloni largi. Alege o geantă de mână în culoarea ta preferată și poți începe cucerirea perioadei de vară!