Când afară plouă, este plăcut să te ascunzi în casă. Cum să faci ca petrecerea timpului acasă să fie plăcută și reconfortant? Vizualizați modalitățile noastre verificate și testate pentru obținerea unui interior reconfortant!

Un interior confortabil – ce înseamnă?

Dacă întrebați mai multe persoane care este definiția unui interior reconfortant, probabil că toți vă vor da cam același răspuns – este o încăpere în interiorul căreia se simt confortabil și se pot relaxa în liniște. Dar dacă întrebați despre elementele concrete care creează această atmosferă plăcută, răspunsurile vor fi oarecum diferite. Motivul este simplu – fiecăruia îi place altceva. Lampa pe care unii o asociază cu calmul și liniștea, pe alții îi va irita.

De aceea, principiul de bază este – adaptați-vă interiorul la propriile gusturi. Nu aveți nevoie de mulți bani și veți simți imediat diferența! Este suficient să adăugăm câteva elemente în interiorul casei noastre pentru ca aceasta să devină mult mai confortabilă. Iată câteva sugestii – lăsați-vă inspirați!

Culori și lumină

Un interior reconfortant este unul în care domină culorile dvs. preferate! Nu trebuie neapărat să fie portocaliul aprins sau roșul intens. Bej-urile, rozul și auriul oferă interiorului o atmosferă plăcută și în același timp odihnitoare. De asemenea, le puteți completa cu culori neutre, cum ar fi albul sau nuanțele de gri. Doriți să conferiți rapid o atmosferă plăcută unei încăperi? Îngrijiți-vă de iluminarea corespunzătoare! Un plafon luminos, deși funcțional, nu este deloc propice relaxării. Procurați-vă mai multe surse de lumină pe care le puteți activa și dezactiva în funcție de necesități. Imediat Vă veți simți mai bine! Lămpile decorative vor transforma instantaneu atmosfera din casa dvs.!

Lămpile de masă ornează o cameră atât seara, cât și în t confortabilimpul zilei. Lămpile cu abajururi traforate care aruncă umbre decorative pe pereți creează o atmosferă plăcută. De asemenea, o opțiune interesantă sunt lămpile LED cu baterie și luminile care, de la distanță, par a fi lumânări aprinse.

Dormitor reconfortant

Elementul de bază al mobilierului din dormitor este, desigur, patul confortabil. Este ușor de transformat în element decorativ. Un efect excelent îl au cuverturile și pledurile de pat – țesăturile moi te fac să vrei să te scufunzi imediat în ele! Alegeți o cuvertură care să se potrivească cu culoarea și stilul încăperii. În afară de calitățile lor estetice, cuverturile de pat mai au și un alt avantaj – ele sunt foarte practice. Protejează eficient patul de murdărire. Datorită lor aveți siguranța că în fiecare noapte vă culcați în așternuturi curate.O completare naturală a patului vor fi pernele și fețele de pernă. Este dovada că detaliile sunt într-adevăr decisive! Acestea vă vor reîmprospăta imediat aspectul dormitorului.

Cameră de zi în care vă puteți relaxa cu ușurință

Camera de zi este o altă încăpere în care merită să alegeți țesături și textile. În afară de pernele menționate mai sus, ideale sunt păturile. Aruncate peste o canapea sau un fotoliu, acestea vor fi mereu la îndemână în cazul în care vi se face brusc frig, și, în același timp, completează frumos designul interior reconfortant.

Vi se face frig doar când vă gândiți că trebuie să puneți picioarele goale pe o podea rece? Această problemă poate fi soluționată cu ajutorul  covoarelor. Acestea sunt ideale nu numai în camera de zi, în apropierea canapelei sau a fotoliului, dar și lângă pat, în dormitor. Nu numai că vă apără în mod eficient picioarele de frigul de pe dușumea, dar protejează și podeaua de zgârieturi. În caz de nevoie, acestea sunt ușor de curățat.

Bucătăria la care vrei să te întorci

Bucătăria este denumită inima casei. Nici nu e de mirare – este locul unde în aer se răspândesc mirosurile delicioase care îi ademenesc pe toți membrii familiei.Cum să accentuați atmosfera plăcută în bucătărie? Încearcă cu textilele de bucătărie! Șervetele și fețele de masă nu numai că protejează suprafața mesei de zgârieturi și murdărie, dar aduc și căldură și o atmosferă plăcută în interior reconfortant. Aveți grijă ca accesoriile de bucătărie și vesela să fie plăcute ochiului, și interiorul reconfortant al bucătăriei dvs. va atrage oaspeții ca un magnet!

Baia – un interior funcțional și reconfortant

Baia este o încăpere aparte, în primul rând din cauza umidității ridicate care se află în interiorul ei. Pereții și podeaua sunt acoperite cu gresie rece, ceea ce nu prea favorizează relaxarea. Completați designul băii cu accesorii funcționale și fiecare baie pe care o faceți și dușul luat va putea fi un moment de relaxare meritată!

Cum puteți face baia dvs. mai confortabilă? În primul rând, păstrați ordinea. Organizarea optimă a spațiului va ascunde privirii dvs.  excesul de accesorii și articole de toaletă, fără să îngreuneze accesul la ele. Cumpărați cutii și coșuri estetice pentru a păstra fiecare obiect la locul său.

Îndrăgostiți-vă de detalii! Este suficient să alegeți dozatoare și materiale textile asemănătoare și întreaga încăpere va dobândi caracter. Covoarele moi la atingere și prosoapele vor face plăcută șederea în baie. O idee bună este să cumpărați un set de prosoape de aceeași culoare, dar de mărimi diferite. Aceeași culoare în mai multe locuri atrage privirea și oferă impresia de armonie.

Ce accesorii să alegeți pentru ca întreaga încăpere  să arate coerent? Este suficient să optați pentru câteva piese din aceeași colecție! Consultați gama largă a magazinului nostru. Veți găsi perne, pături și covorașe datorită cărora interioarele vor deveni mai reconfortant în timp foarte scurt.