Doriți să reîmprospătați aspectul camerei de zi în doar câteva clipe? Pentru acesta sunt perfecte pernele de canapea! Consultați ce perne și fețe de pernă decorative găsiți în oferta noastră și cum le puteți selecta pentru decorarea interiorului.

Fețe de pernă decorative – decorația canapelei dvs.

Pernele de canapea sunt în prezent unul dintre cele mai importante elemente decorative. Acestea sunt dovada de necontestat că accesoriile joacă un rol foarte important în amenajarea interiorului. Avantajul incontestabil al fețelor de pernă și al pernelor este și prețul lor scăzut. Cu o mică investiție, puteți, așadar, să vă schimbați în câteva clipe aspectul camerei de zi, fără a fi nevoie să cumpărați mobilier nou sau să zugrăviți pereții.

Dimensiuni și formă

Ce mărimi de pernele de canapea trebuie să alegeți? Nu uitați să păstrați proporțiile corecte. Pernele care sunt prea mici pe o canapea mare pot crea o impresie de haos și, în cazuri extreme, pot face dificilă utilizarea confortabilă a șezutului.

Pe o canapea de trei persoane, pernele de 50×50 cm arată cel mai bine. Cu cât bancheta este mai largă, cu atât mai mari sunt pernele de canapea pe care le puteți pune acolo. Canapeaua va arăta astfel mai atractivă și nu va copleși cu dimensiunea sa. Dacă canapeaua dvs. are un spătar scurt, este bine să nu alegeți pernele de canapea cu o lățime mai mare de 40 cm.  

Ce formă de perne trebuie alese? Opțiunea clasică sunt pernele pătrate. Marele lor avantaj este că, de obicei, au dimensiuni standard și veți găsit ușor fețe de pernă potrivite.

De multe ori, pernele de canapea sunt dreptunghiulare.  Cele în formă de rulouri sunt, de asemenea, populare – acestea pot fi folosite pentru sprijinirea zonei lombare, ceea ce reduce durerile de spate atunci când ședeți.

O idee interesantă este de asemenea completarea aranjamentului camerei de zi cu pernele de canapea rotunde. Acestea vor fi perfecte, de exemplu, pe un fotoliu comod.

Culorile – vii sau stinse?

Când alegeți pernele de canapea pentru canapeaua din camera de zi, luați în considerare aspectul canapelei în sine. Dacă are o culoare distinctă, o puteți completa cu pernele în nuanțe neutre de bej și gri sau atemporale de alb și negru. Pe o canapea neagră, gri sau bej, puteți să alegeți, de fapt, orice culoare dar, bineînțeles- atât cât vă permite decorul întregii încăperi.

Cum se asortează culorile? Ar fi utilă o paletă a culorilor. Puteți compara fețele de pernă decorative alegând pentru sine pe bază de contrast culorile de la capetele opuse ale paletei. Adăugarea accesoriilor în acest fel dinamizează întregul aranjament, făcându-l mai interesant și mai expresiv.

O modalitate fără riscuri este alegerea unor pernele de canapea monocrome, care se află în cercul cromatic pe aceeași linie, una lângă alta, cum ar fi diferite nuanțe de roz sau albastru. Mai multe nuanțe ale aceleiași culori oferă calm și armonie în interior.

Apreciați soluțiile verificate și testate? Optați pentru fețe de pernă în nuanțe de gri și bej, dar cu texturi sau cusături interesante. Atunci când aranjați interiorul, vă puteți juca nu numai cu culorile! Amestecul de modele și texturi este o opțiune interesantă. Așezați o pernă obișnuită lângă una cu un model distinctiv și veți vedea cum aceasta schimbă caracterul întregii camere.

Cum pot fi asortate pernele de canapea la stilul aranjamentului?

Dacă vă plac interioarele elegante și acesta este stilul din camera dvs. de zi, alegeți fețe de pernă glamour. Le veți recunoaște după accentele lor aurii și argintii. Fețele decorative pentru perne în acest stil nu sunt atractive numai  pentru ochi, ci și plăcute la atingere. Combinația de materiale mate și lucioase și de modele interesante sporește farmecul acestora. Cu siguranță merită să optați pentru această asociere!

Acest lucru face ca interiorul să arate original și armonios în același timp. Este suficient să adăugați pături moi și un colț plăcut pentru relaxare este gata!Doriți să adăugați căldură și o atmosferă primitoare în camera dvs. de zi? Fețele de pernă Boho vă vor ajuta. Caracteristica lor este utilizarea de țesături diferite și îmbinarea texturilor. Pe suprafața netedă, se evidențiază distinct modelul mat din material plăcut la atingere. Pernele de canapea în acest stil au adesea ciucuri, așa că se potrivesc bine cu covorașele.

Aveți deja perne – cum le aranjați?

Cel mai frecvent aranjament este același număr de perne pe ambele părți ale canapelei. De asemenea, puteți opta pentru două pernele de canapea pe o parte a canapelei – în culori contrastante sau una mai mică în fața uneia mai mari. Pe o canapea mare, așezați un număr impar de pernele de canapea în mod simetric pe întregul șezut.

Fețele de pernă pentru pernele decorative vor transforma interioarele

Pernele de canapea decorative pentru canapele sunt o modalitate instantanee de împrospătare a interiorului. Datorită lor camera ta de zi devine confortabilă și elegantă în același timp. Oferta largă face ușoară asortarea pernelor de canapea la orice tip de decorare. O opțiune bună este să vă decideți pentru mai multe elemente din aceeași colecție – atunci veți avea siguranța că totul se potrivește și formează un întreg coerent. Alegeți modelele preferate de fețe de pernă și bucurați-vă de un interior elegant!