Doriți să cumpărați decorațiuni moderne de masă pentru camera de zi? Citiți neapărat articolul nostru! La Sinsay, știm foarte bine că masa din camera de zi reprezintă inima întregii case. Observați cum se poate crea în câteva minute un aspect unic și modern pe care gospodarii și oaspeții dvs. îl vor îndrăgi!

Decorațiuni moderne pentru masă în anul 2022

Ce decorațiuni de masă domnesc în 2022? Extrem de modern este, printre altele, stilul glamour! Îmbinarea clasică a eleganței stilate cu elemente aurii sau argintii constituie o expresie puternică a tendinței acestui sezon.

Cum schimbați designul mesei din camera de zi? Începeți prin a vă înlocui vesela! În acest an, devin populare farfuriile și bolurile stilizate ca executate manual, farfuriile și platourile arse precum și ceștile și farfurioarele cu margine aurită, în stilul bine cunocut de iubitorii stilului vintage. Puteți cumpăra o farfurie cu un diametru de 19 cm în magazinul nostru cu numai 15,99 RON! Puteți alege din 3 versiuni de culoare: negru clasic, alb cremos și roz pastel.Renunțați la fețele de masă grele, tradiționale, în favoarea naproanelor ușoare, care nu se demodează niciodată. Decorațiunile moderne pentru mese, cum ar fi fețele de masă și naproanele de masă cu un model delicat și în culori discrete, veți găsi în textile de bucătărie pe site-ul Sinsay, de la doar 15,99 RON.

Decorațiuni de masă în stilul modern Boho

Va dispărea cândva stilul boho din modă? Nu există niciun indiciu în acest sens. Bogăția de decorațiuni din răchită, dantelă ușoară și macrameuri alb pe pereți, este din ce în ce mai populară, mai ales în decorurile interioare de vară.În colecția noastră Boho veți găsi șervete de masă împletite, lămpi decorative și lumânări frumoase și parfumate în numeroase modele și culori. Inspirați-vă și transformați camera de zi pentru sezonul de primăvară! Stilul boho va ilumina interioarele mici adăugându-le optic câțiva centimetri. O sufragerie mică, amenajată în acest stil, îi va încuraja pe membrii gospodăriei la servirea împreună a  meselor și relaxarea de  seară. De asemenea, va conferi încăperilor o atmosferă intimă.

Camera de zi în stil newyorkez – nu trebuie să locuiești neapărat în Manhattan!

Visați la o cameră de zi în stil New York? Nu trebuie să cumpărați un apartament în Manhattan! Este suficient să răsfoiți câteva dintre sursele noastre de inspirație pentru interioare. Newyorkezii iubesc în special stilul scandinav simplu și auster. Culorile folosite, lemnul natural și albul, reprezintă o eleganță clasică, care este la modă de ani de zile.

Acest gând ne însoțea în timpul finalizării colecției noastre Scandi. Acest stil aduce în camera de zi atmosfera locuințelor din New York și a Nordului înghețat. Nu vă lăsați înșelat de ideea că Scandi este un stil simplist, lipsit de soluții creative. Dimpotrivă!

Vă place stilul loft? Iată o altă inspirație din New York, mai precis din Brooklyn. Designul greu, întunecat și cărămida roșie – sunt două dintre principalele caracteristici ale stilului de mansardă. Visați la o cameră de zi decorată ca în interioarele apartamentelor artiștilor americani? Asortați-o cu decorațiuni moderne pentru mese din metal, cum ar fi bolurile sau lămpile și pereții împodobiți cu etajere metalice pe care puteți așeza plante.

Pe site-ul magazinului nostru, veți găsi elemente indispensabile pentru interior și accesorii datorită cărora veți transforma camera de zi într-o clipă! Nu uitați că stilul modern nu este numai elegant, ci și universal. Cele mai noi tendințe vor fi perfecte pentru orice tip de interior.

Decorațiuni moderne ale mesei în perioada de vară

Vara, optați pentru culori luminoase și lejeritate. Decorațiunile pentru masă de culoare albă sau crem, de exemplu, suporturile de pahare sau vesela, vor crea o atmosferă de vacanță interioarelor dvs. Plimbați-vă pe o pajiște când înfloresc florile de câmp și culegeți un buchet plin de albăstrele și maci. Acest accesoriu discret la decorațiunile dvs. va conferi o atmosferă de vară în întreaga casă!