Джинси — обов’язкова частина жіночого гардероба, яка давно перетворилася на справжній модний феномен. Від культового вислову Діани Вріланд про “найпрекрасніше творіння з часів винаходу гондоли” до сучасних трендових інтерпретацій — жіночі джинси зберігають свої лідерські позиції. Класичні сині денімові вироби прямого крою вже стали вічною класикою та ідеальним вибором для найрізноманітніших випадків. Саме тому у своєму гардеробі варто мати такі види джинсів, які позачасові, сині, прямого крою, які ви завжди можете без зайвих роздумів дістати, поспішаючи вранці на заняття або на роботу, а велика палітра відтінків, крою та оздоблення дозволяють додати таємничої різноманітності у ваше вбрання! Щобільше, з величезною популярністю джогерів, спортивних штанів або мішкуватих джинсів, практично будь-які види джинсів можна вважати позачасовим вибором — чи не так?

Види джинсів для жінок 

Найпопулярніші види джинсів для жінок

Наймодніші джинси для жінок — це ті, в яких ви маєте неперевершений вигляд. коли ви бачите на вулицях міста різні види джинсів, ви, мабуть, подумки приміряєте їх на себе. Але навіщо перейматися такими простими речами, якщо можна зайти в інтернет-магазині Sinsay та переглянути усі представлені моделі. Серед них  ви точно знайдете свою ідеальну пару, про яку останнім часом були всі ваші думки. У розділі “Жіночі джинси” представлено понад 300 різних моделей жіночих джинсів для ваших щоденних пригод. Тому якщо ви шукаєте конкретні типи модних джинсів, щоб доповнити свій гардероб, наш каталог — вам на допомогу:

  • Неодмінно зверніть увагу на джинси mom, що нагадують фасони 80-х і 90-х років, які знову повернулися в моду і, схоже, не збираються зникати в найближчому майбутньому. Вони характеризуються високою талією та прямими штанинами. Не надто вузькі для комфортного та модного образу!

  • Для шанувальниць обтислого одягу — завужені джинси скіні жіночі. Ці класичні  види джинсів, які щільно прилягають до тіла і демонструють красу ваших ніг, зазвичай мають середню або високу посадку. Однак у продажу можна знайти й моделі з низькою талією. Скінні настільки універсальні, що вони легко поєднуються з різним верхом для створення офіційного, вуличного чи спортивного образу. Особливо ідеально поєднуються з вільними сорочками або кроп-топами, а також просторими блейзерами та піджаками. Носіть їх з модними кросівками або елегантними черевиками челсі й насолоджуйтеся модою! 

  • Жіночі прямі джинси — ідеальний вибір для створення офіційного або розслабляючого луку. Ці джинси досить вільні й мають класичний вигляд. Добре комбінуються з будь-яким верхом: від обтислих кроп-топів до широких сорочок. 

  • Широкі джинси — сміливий і оригінальний стиль, що прийшов із 70-х. Такі моделі досить широкі й довгі, іноді навіть досягають землі та чудово подовжують ноги. Ідеально підходить для повсякденного носіння і добре поєднується з багатьма типами верхнього одягу.

  • Варто також звернути увагу і на джинси з високою талією, які повністю закривають пупок. Такий крій не лише додає образу елегантності та ретро-стилю, а також забезпечує більший комфорт і захист. До того ж цей фасон значно подовжує силует і ноги. З іншого боку, джинси із середньою посадкою, які мають талію на рівні або трохи нижче пупка, можуть бути більш універсальним вибором для різних форм тіла. 

Остаточний вибір види джинсів залежить від ваших особистих уподобань та ефекту, якого ви хочете досягти у своєму образі. Варто приміряти одразу кілька різних моделей, щоб знайти ту, яка ідеально відповідає вашому смаку і силуету.

Незвичайні жіночі джинси: як їх носити?

Обираючи незвичні жіночі види джинсів з нестандартним виглядом, наприклад, з оригінальною обробкою, прикрасами чи поєднанням кольорів, ви можете зіткнутися з питанням: “З чим краще їх носити?”. Проте це зовсім не проблема! Дотримуйтесь. простого правила: коли ви виходите за межі класичного стилю в одязі, у вашому гардеробі мають бути базові речі. До таких базових елементів належать топи універсальних відтінків: білого, сірого, бежевого чи чорного, а також прості сорочки з круглим вирізом та короткими рукавами.

Базові речі від Sinsay — ідеальна основа, яку можна довільно комбінувати з різноманітними джинсами. Не бійтеся експериментувати з незвичними моделями! Сміливо поєднуйте джинси з дірками і потертостями, з яскравими кольоровими чи візерунками з базовими топами чи кофтами. Дозвольте ефектним джинсам стати головною родзинкою вашого нового, неординарного образу!

Зараз саме час визначитися! Які види джинсів з’являться у вашому гардеробі першими, а які ви додасте до списку must have?