Halloween, magický večer plný strašidel a sladkostí, je pro děti jedním z nejvíce očekávaných dnů v roce. Dává dětem příležitost vyjádřit svou kreativitu prostřednictvím kostýmů a tak se z nich mohou na jednu noc stát superhrdinové, čarodějnice, upíři, či dokonce oblíbené postavy z filmů a knih. Vytvořit halloween kostým pro děti může být zábavným rodinným projektem, kdy se společně hledají nápady a shání potřebné rekvizity.

Mnoho rodin rádo tématicky zdobí své domovy. Od dýňových lucerniček a pavoučích sítí až po strašidelné ozdoby. Tato atmosféra vytváří očekávání a nadšení u dětí, když se blíží večer plný dobrodružství. Halloween je také skvělou příležitostí pro strávení kvalitního rodinného času. Společné vytváření a zdobení dýní, pečení strašidelných cukroví nebo společný výlet na tématickou oslavu může posílit rodinné vztahy a vytvořit nezapomenutelné vzpomínky.

Halloween kostým pro děti

Chystá se i u vás ve školce, škole nebo dětské skupině halloweenská párty? Děti tyhle akce milují z mnoha důvodů: cukroví, strašidelné příběhy a samozřejmě možnost převléci se do svých oblíbených postav. Halloween kostým pro děti jsou neodmyslitelnou součástí této oslavy a mohou být zdrojem velkého vzrušení pro malé čarodějky, upíry, nebo zombie. V tomto článku vám představíme několik skvělých nápadů na kostým! Kostýmy čarodějů a čarodějnic jsou již tradiční volbou na halloween. Na Sinsay si můžete vybrat jam z šatů s tylovými sukněmi pro malé kouzelnice, tak ze zábavných triček pro černokněžníky. Stačí outfit doladit o černý plášť, klobouk a hůlku a vaše dítě bude připraveno na kouzlení. Buďte o krok napřed a pár dní předem “doručte” vašemu dítku dopis z Bradavic. To překvapení v očích bude k nezaplacení a uvidíte, že si rádo vybere outfit dle svého vkusu.

Co by to bylo za halloween bez odstínů oranžové a dýní! Ať máte doma malou dýničku nebo už odrostlejší kousek, stylový dýňový outfit s potiskem této tradiční zeleniny bude vždy trefou do černého.Starší děti se vyžívají v hororových kostýmech. Zombie, upír, nebo kostlivec je halloween kostým pro děti, který nikdy nezestárne. Černé legíny doplňte o tričko se stylovým potiskem kostí a přidejte strašidelné rukavice. Vaše dítko bude nepřehlédnutelné. Ani nejmenší děti nemusejí zůstat bez kostýmu. Na Sinsay si vyberete i praktický tématický overal a můžete vyrazit sladěná celá rodina. Milují vaše děti téma halloween a nechtějí se vzdát kostýmu ani po skončení párty? Nechce je vybrat si z mnoha triček a mikin s halloweenskými motivy, která se hodí jak do školy, tak na doma.

Kouzlo halloweenu: Strašidelná výzdoba

Co by to bylo za halloween bez strašidelné výzdoby. Popusťte uzdu své kreativitě a strašidelnému duchu. Vyzdobit svůj dům na halloween může být zábavným a kreativním zážitkem, který bude bavit vás i vaši rodinu. Dýňové lucerny jsou halloweenskou klasikou a vytvářejí úžasnou atmosféru. Vyberte si různé velikosti a tvary dýní, vyřízněte do nich strašidelné tváře a vložte svíčku nebo elektrické světýlko. Postavte je na schody, do okenních parapetů nebo kolem vstupních dveří. Rozprostřete na stromech nebo na verandě, pavoučí sítě nebo je použijte jako pozadí pro další dekorační prvky. Můžete je doplnit plyšovými pavouky nebo závěsnými čarodějnicemi, které později mohou doplnit právě také váš halloween kostým pro děti.

Zkuste s dětmi vytvořit strašidelné výřezy do okenního skla, které budou v noci vypadat úžasně. Mohou to být obrysy duchů, upírů, nebo hřbitovních kamenů. Použijte speciální samolepky na okenní sklo, které se dají snadno odstranit. Napadá vás něco strašidelně kreativního? Napište na vývěsní tabuli nebo někam viditelně strašidelný nápis, který zaujme kolemjdoucí. Halloween je prostě svátkem a pro celou rodinu. Vytváření výzdoby pro váš dům může být zábavným rodinným projektem. Neomezenou kreativitou můžete vytvořit strašidelnou atmosféru, která ohromí návštěvníky a dodá vám ten správný duch. K tomu perfektně sladěný halloween kostým pro děti a noc plná strašidel může začít.