Επιστροφή στο sinsay.com

Εσείς λέτε: ΔΟΥΛΕΙΑ; Εμείς λέμε: Sinsay!

Καριέρα στην Sinsay Ελλάδα

Σκέφτεστε μια δουλειά που σας ταιριάζει;
Γίνετε μέλος της ομάδας Sinsay!

Η Sinsay είναι μια μάρκα μόδας που λειτουργεί σχεδόν σε όλη την Ευρώπη - σε περισσότερες από 20 χώρες, online και offline. Ανήκει στην LPP, μια εταιρεία fashion-tech με 5 μάρκες: Sinsay, Reserved, Cropp, House και Mohito.

Στη Sinsay, πιστεύουμε στην ειλικρίνεια και στη θετική στάση ζωής. Δεν αναζητούμε συνηθισμένους υπαλλήλους, αλλά ανθρώπους που αναζητούν μια ομάδα όπου μπορούν να είναι ο εαυτός τους. Ένα μέρος όπου μπορούν να δουλεύουν με φίλους. Σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, σε μια κουλτούρα ανατροφοδότησης, στο να περνάμε χρόνο μαζί.

Είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες μόδας στην Ευρώπη. Μέσα σε μόλις 9 χρόνια η Sinsay αυξήθηκε από 43 σε 488 υπαλλήλους και χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερους, καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, να ανοίγουμε νέα καταστήματα και να δημιουργούμε νέες συλλογές καινούργιων προϊόντων. Γίνετε μέλος μιας ομάδας ανθρώπων με φιλική στάση απέναντι στη ζωή και στους άλλους. Είμαστε περίεργοι για ό,τι υπάρχει γύρω μας και ανοιχτοί στον κόσμο, αλλά για να τον ξανανακαλύψουμε, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Αν, όπως εμείς, θέλετε να μεγαλώσετε στον κλάδο της μόδας και να οικοδομήσετε σχέσεις με καταπληκτικούς ανθρώπους - είμαστε εδώ για εσάς.

Η Sinsay είναι το μέρος σας

Εργασία στον εκθεσιακό χώρο

Πωλητής

Ο πωλητής φροντίζει για την επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών, την προβολή των προϊόντων στον εκθεσιακό χώρο και τη δημιουργία πωλήσεων. Πρόκειται για μια ιδανική θέση για άτομα που, ακόμη και με μικρή εμπειρία, θέλουν να εξελιχθούν μαθαίνοντας τη Sinsay από την αρχή.

ΑΙΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διακοσμητής

Ο διακοσμητής είναι υπεύθυνος για την οργάνωση του εκθεσιακού χώρου με βάση τα πρότυπα VM και για τα αποτελέσματα πωλήσεων, καθώς και για την εξυπηρέτηση των πελατών. Αυτή είναι μια θέση για όσους έχουν εμπειρία στο VM και τους αρέσει να ακολουθούν τις τάσεις.

ΑΙΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βοηθός Μάνατζερ

Ο βοηθός μάνατζερ παρακινεί και μοιράζεται τις γνώσεις του με την ομάδα, καθώς και οργανώνει το πρόγραμμα εργασίας, υποστηρίζοντας τον μάνατζερ. Πρόκειται για μια καλή θέση εργασίας για όσους έχουν τουλάχιστον ένα έτος εμπειρίας σε παρόμοια θέση.

ΑΙΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάνατζερ

Ο μάνατζερ εκτελεί τα σχέδια πωλήσεων και τους KPIs, διαχειρίζεται την ομάδα και εργάζεται με το προϊόν σύμφωνα με τα πρότυπα VM και τα αποτελέσματα πωλήσεων. Η θέση αυτή προορίζεται για άτομα με εμπειρία 1-2 ετών σε παρόμοια θέση.

ΑΙΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε το σημάδι σας

Θα θέλατε να υποβάλετε αίτηση για περιφερειακές θέσεις στην Sinsay, όπως συντονιστής πωλήσεων, διευθυντής ή εκπαιδευτής; Αφήστε το σημάδι σας! Αναφέρετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει και εμείς θα αναζητήσουμε τη θέση που ταιριάζει σε εσάς.

ΑΙΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένας εκθεσιακός χώρος της Sinsay; Πρόκειται για πολλά οφέλη!

Οφέλη από την εργασία σε έναν εκθεσιακό χώρο

Γίνετε μέλος μας! Το Γκντανσκ και η Βαρκελώνη περιμένουν!

Εργασία στα κεντρικά γραφεία

Θέλετε να εξελιχθείτε;
Σχεδιάστε την καριέρα σας στην Πολωνία!

Έχετε εμπειρία, ιδέες και γνώσεις; Μιλάτε αγγλικά; Είστε έτοιμοι να μετακομίσετε σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Πολωνίας με θέα στη θάλασσα; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αναπτυχθείτε στην Sinsay Poland, ενώ εμείς θα σας παρέχουμε ένα πακέτο μετακόμισης και θα σας βοηθήσουμε να εγκλιματιστείτε στη νέα σας θέση.

Εδώ είναι που γίνονται τα μαγικά. Στα κεντρικά γραφεία γίνεται όλη η δημιουργική διαδικασία της Sinsay - από το σχεδιασμό έως το τελικό προϊόν. Εκεί πραγματοποιούνται επίσης οι φωτογραφίσεις και εκεί σχεδιάζονται και υλοποιούνται όλα τα στοιχεία που αφορούν τις πολυκαναλικές πωλήσεις των συλλογών μας - από τις σταθερές πωλήσεις μέχρι τις πωλήσεις στο διαδίκτυο και την επικοινωνία μάρκετινγκ.

Γίνετε μέλος μας! Το Γκντανσκ και η Βαρκελώνη περιμένουν!

Επιλέξτε την κατεύθυνση της ανάπτυξής σας

Προετοιμασία προϊόντος

Αν το όνειρό σας είναι να εργαστείτε ως σχεδιαστής, γραφίστας, αγοραστής μόδας ή τεχνολόγος, μην διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα. Είναι εδώ που σχεδιάζουμε τις συλλογές μας και συνεργαζόμαστε με τους προμηθευτές.

ΑΙΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολυκαναλική πώληση

Η λέξη Omnichannel αφορά τη διαχείριση ενός δικτύου εκθεσιακών χώρων, την ανάλυση των πωλήσεων, την κατανομή των προϊόντων και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Αν θέλετε να αναπτύξετε την εμπειρία σας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, των κοινωνικών μέσων και των κινητών εφαρμογών, υποβάλετε αίτηση σήμερα.

ΑΙΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποστήριξη λιανικής πώλησης

Ειδικός κατανομής, visual merchandiser, αναλυτής πωλήσεων ή συντονιστής πωλήσεων; Η υποστήριξη των πωλήσεων είναι υπεύθυνη, μεταξύ άλλων, για τον χώρο λιανικής πώλησης, την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών ή τη σωστή έκθεση των προϊόντων.

ΑΙΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οπτική επικοινωνία

Η οπτική επικοινωνία (visual communication) είναι υπεύθυνη για την παρουσίαση των προϊόντων σε καμπάνιες, εκθεσιακούς χώρους και στον ψηφιακό τομέα. Εδώ θα δραστηριοποιηθείτε μεταξύ άλλων ως φωτογράφος, ρετουσέρ, κειμενογράφος, στυλίστας, καλλιτέχνης μαλλιών και μακιγιάζ ή ειδικός μάρκετινγκ.

ΑΙΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε το σημάδι σας

Θέλετε να υποβάλετε αίτηση για άλλες θέσεις εργασίας στη Sinsay; Έχετε μια ιδέα για την καριέρα σας; Αφήστε το σημάδι σας! Αναφέρετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει και εμείς θα αναζητήσουμε τη θέση που ταιριάζει σε εσάς.

ΑΙΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ομάδα της Βαρκελώνης

Θέλετε να αναπτύξετε ένα νέο τμήμα προετοιμασίας προϊόντων στη... Βαρκελώνη; Αν ονειρεύεστε μια καριέρα ως σχεδιαστής, αγοραστής ή τεχνολόγος ενδυμάτων, ή αν θέλετε να ξεκινήσετε τον δρόμο σας με μια θέση βοηθού σε αυτή την ομάδα, σας ενθαρρύνουμε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα!

ΑΙΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κεντρικά γραφεία της Sinsay; Πρόκειται για πολλά οφέλη!

Πλεονεκτήματα της εργασίας στα κεντρικά γραφεία

Βρείτε μας στον χάρτη!

Οι τοποθεσίες μας στην Ευρώπη

Sinsay map
Θέλετε να δείτε πώς φαίνονται τα γραφεία μας;

Κάντε μια εικονική περιήγηση στα κεντρικά μας γραφεία